Monday, March 22, 2010

~~ sibuk amat~~

salam...sibuk amat laa bulan ni byk benda tertinggal nk update..aduhaiii bersawang blog aku ni.
1) tak tampal lg pic blogger masuk SINAR HARIAN
2)update Amir 8 bulan
3)warehouse my dear
4) kenduri di Kuala kubu dan putrajaya
5) Amir Demam panas
6) menu weekend spageti with meet ball, roti bakar belang2, nasi with ayam tandori n sambal bilis.
7) small gat ex uniten..



mak aiii banyak sungguh!!!!
nnt laa karang smua skali...

tak lupa pada member2 bloger yang sudi follow dan melawat blog ini terima kasihhhhhhhhh!!!
(baca dlm intonasi allycat...psstt betul ke eja nama dia..uhuhuh)

ada keja kena buat chowww ciinn chowww!!!



Thursday, March 4, 2010

::Purple Light 1st Giveaway::



Selamat hari lahir..selamat hari lahir..selamat hari lahir puan huda...kihkihkih ( ko nyanyi 15 hb nnt tau.)
Semoga huda panjang umur murah rezeki dengan ada nye HusnaLilShop , semoga ape yg ko list masa awal tahun tertunai nnt.heheehe..lagi2 ....semoga bertambah anak..husna melompat yeahh!!! ada adik ada kawan...nnt husna tak kacau umi dh...tp lagi haru klu dia kacau adik kan..haaa pepandai laa ko ...dh laa kot...AMIN!!!

Sempena besday Huda sahabat ku ini...dia buat giveaway..mari laa ramai2 join giveaway huda.. dan bole laa melawat HusnaLilShop untuk online shopping..jom ramai2...hehehe


Berikut adalah syarat untuk join:

  1. terbuka kepada semua bloggers *aku blogger
  2. letakkan banner giveaway di sidebar blog anda dan linkkan ke entry ini *dah lama letak tp n3 je delay skit.hehehe
  3. perlu menjadi follower blog Purple Light * dah lama jd pengikut huda
  4. tulis simple entry tentang this giveaway (optional) * ni laa dia entry nye
  5. letakkan komen berserta emel dan url blog menandakan anda join this giveaway * cuba check komen ada tak
  6. hanya SEORANG (1) pemenang akan dipilih melalui cabutan yg akan dilakukan oleh juri pilihan *pilih aku...jadi pemenang nye
  7. hadiah special menanti anda yg terpilih!!! :) * hadiah special untuk aku yg special..ahhakkk!!
Giveaway berakhir pada
BEsDay Huda
15hb Mac 2010, jam 10pm



ps:/ nak hadiah umi huda tak kasi amir lagi hadiah..huuhhhu

Monday, March 1, 2010

::Blogger's family day 2010::



Yeahhhh!!! tercapai hasrat hati nak join Blogger's family day 2010. sangat meriah...warna biru plak kan..my fav color..pandai korang pilih..ngeh..ngeh...ngeh...

ramai sungguh yang datang dari jauh pun ada...sporting laa...suka dengan pengurusi @ momguess yang vogue gila...laki den ckp u mcm ifa raziah..ahahahaha... opsss... jgn marah tau..

kak suziey selaku pengetua yang bertungkus lumus di atas beranda..sure akak kenyang je kan..hehehe

tahniah pada Ajk yang menjayakan majlis serta pada yang sponsor hadiah..Terima kasih...
tak sabar nk beli majalah mingguan wanita.. week bila ekk keluar muka kita ni?uhuhuh
pama n sinar harian..bila diaorg nk siar..nnt tag saya kat FB.






mas...ko nampak aku ngn amir..heheheh next time ko join ye...huda..jom join sama..best..sungguh tak tipu kan mommies...



sesi tukar hadiah...aku dapat kerongsang..pink gitu..



main game...belon kasih no 4..tak da hadiah..makan pisang aku tutup mata ambik pisang bagi Nia, sumbat2 cepat ke Nia...aleh no 2 gak.ok laa kan dapat laa hadiah kotak merah n key chain.heheehe.

sangat laa penat tambah si budak amir..tp best sangat...nak join lagi nnt..heheh
ohhh ye dh dpt tau citer kami akan keluar PAMA MEI nnt april dah penuh march dh terlambat.hehehe beli2 jangan tak beli....

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::