Tuesday, November 30, 2010

::Hadiah untuk Contest Teka Kereta ::

Salam...

minta maaf tak sempat nk buat cabutan untuk follower lagi. dah print dah mlm nnt laa saya minta amir or en johan cabutkan ye.
Saya kurang selesa hari ini.. so mood pun tak de tak leh nak fokus...

Jadi kita review hadiah dulu ye... Hadiah Brand daripada:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tapi ni collection saya sendiri ...
beli sendiri ye..

jemput2 laa ke blog Suami saya A.k.a Johan

Saga Sonic Tupperware Blog

Klu nak order pun bole dekat saya.

Harus kita Promote dulu kan..

ok..ok.. Hadiah nye tak besar sangat laa...

Bekas air je...

hadiah untuk 2 kategori:
kategori pertama :
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.
kategori kedua:
1) follower ke 100.

* Ehhh 1 je tau

2)follower bertuah by cabutan nama follower.

* Ehhh 1 je tau
*sape yg tak da nama follower dlm entry dan tak follow both blog
.::f@ryz@::. dan .::f@ryz@ Contest & GA::.
kategori ni dia tak masuk

Minta maaf... saya dh komen dan ingatkan.tapi tak da respon
drp mereka.
bole tahu tgk dekat entry
::Update Senarai Peserta Contest::

Sesapa yg nama dia color merah tu faham2 laa ye..

Tq..


::Bila adek nak keluar???::

Salam..

Aduhai... hari ni dah 38 minggu 4 hari... mlm td susah nk tido pusing sana pusing sini tak da posisi yg selesa... entah kul berapa tertido tak sedar pun.
kul 5.30 pg dh jaga sakit perut.. golek2 nk tido tak leh gie toilet bt hajat n mandi terus je la.. masa nk bangun tu rasa berat nye perut ni...

Sakit juga laa dkt bawah perut tu... pedih2.. tp tekan tak sakit... agak nye adek makin membersar kot. masa dlm toilet tu leh plak mama terpikir nk gie hospital minta doc induce.hahaha.. gilo ka?? ehh mama nk tunggu gak sakit kuat or keluar tanda2 awl nak bersalin.

tulang punggung mmg rasa sakit rasa nye menekan2... klu baring telentang mmg laa ada buntot adek je.. lain2 dh kosong.huhuhu masa tu rasa menekan sgt kat punggung tu. peha pun dh rasa berat.. kaki senggal2 dah..

Amir pulak dah 2 mlm tido mlm mata pejam tetiba nagis teresak2... sedih mama tgk... smlm mama ada pesan.. nnt mama masuk hospital kejap amir duduk tido kat rumah tau. nnt mama blk amir tido ngn mama blk ye...masa ckp tu amir bt slamber je.. mama yg dh bertakung air mata. :P

Entah laa hati ckp.. esok adek keluar kot..uhhuh.. klu laa ditakdir kan esok.. cantik gak no nye..
011210...heheh ok laa lahir dlm bln 12 juga kan.. tadi pun ada dh niat cam tak nk gie keja.. :p
tapi skrang dkt ofis dh ye.. mama kuat lagi. klu rasa tak larat nnt mama blk la.

Adek bila nak jumpa abang amir???



Monday, November 29, 2010

::Update Senarai Peserta Contest::

Salam... Hari ini 28 nov 2008 adalah hari terakhir untuk join contest mama. tapi mama sedih laa skit.. sbb masih belum ada follower ke 100.. tak pe klu tak da juga mama akan tukar pada follower bertuah. so ada 2 org pemenang follower bertuah...

so pada yang tak join lagi meh laa join... contest ni akan ditutup pada pukul 12.00 mlm ini.

Ni senaraii peserta yang join setakat pukul 12.00 pagi 29 nov 2010.

pada yang tak cukup syarat mama dah komen dekat entry dan link url diorng mama dah merah kan .. mereka ada masa sampai pukul 12.00 29 nov 2010 untuk update kembali.
Terima kasih ye... laallalaa


1 http://zura-merrygoround.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html zura

2 http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Huda

3 http://nurezzattie.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nurezzat ezzattie

4 http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Colourz

5 http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Cute Mum

6 http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Fadzillah Kamarudin

7 http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html lynn azlina

8 http://zaiikulim.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html zaikulim

9 http://taufidris.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html T
aufidris

10 http://haycontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html miza yusof

11 http://bazilalala.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Bazilah

12 http://smilesweety.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html sweety

13 http://syu90contest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html siti_syhd

14 http://bambam-story.blogspot.com/2010/11/contest-cuba-teka-kereta-apa-yang-warna.html bambam/adlina712@gmail.com

15 http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nana

16 http://chugiecontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Chugie

17 http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Kehelan

18 http://norllmaster.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nad az

19 http://usharapa.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html zalina

20 http://sweetmamaconway.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html EiJa ZaQuaN

21 http://awinaderura.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html awin nurin

22 http://ilovecontest-ya.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html fizalya82

23 http://sampulfdc.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Ejen 010

24 http://tungkukayu.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html imanmom

25 http://seindahbayu.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html anin

26 http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nur

27 http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Cikanna

28 http://rosilahi.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html rosilahi

29 http://nettskerepek.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nadiah

30http://unarshana.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html princess shana

31http://aimauyun.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Aimaduddin

32http://coklateyes.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Innanie Ariffin

33http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nurul hezrina

34http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html tiefazatie

35http://choco5991.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html choco5991( xfollow blog contest )

36http://perfectomurice.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html OMU RICE

37http://miss-niera.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html missrivebell mumu

38http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Yatie Chomeyl

39http://sallcontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html sall

40http://ekinashikin.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html ekinashikin

41http://mung2.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Shuhada Othman

42http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html
has ishak

43
http://norazwa50.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.htmlNorazwa


::Keputusan vs Hadiah::

Mana nak tau dulu????

Keputusan kereta apakah berwarna merah itu dan Pemenang nye??

Atau

Nak tgk Hadiah nye ape???

emmmm memandangkan ada lebih pada seorang yang menjawab atau meneka kereta tersebut dengan jawapan yang betul... Mengikut Syarat penyertaan dan Kategori contest :

hadiah untuk 2 kategori:
kategori pertama :
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.
kategori kedua:
1) follower ke 100.
2)follower bertuah by random number.


untuk Kategori Pertama:
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.

Memandang kan ada beberapa peserta menjawab dengan tepat. maka mama akan pilih peserta tercepat menghantar komen.. adil kan???

Untuk Kategori Kedua :
1) follower ke 100.

Jika Follower ke 100 tidak memenuhi permintaan mama untuk membuat entry contest... maka kategori ini akan berubah. mama akan cabut nama2 follower yang join contest ni untuk menjadi follower bertuah.

2)follower bertuah by random number.


Memandangkan tak ramai sangat pun join contest ni.. mama tak jadi nk guna mr. random untuk buat keputusan. mama akan print nama follower yang join contest ni dan gulung dan cabut nama anda. tapi bukan mama yang akan cabut. org lain ye.. nnt kita tgk sapa yg sesuai.heheh
* cara yang sama akan digunakan jika follower ke 100 tak respond, so dapat laa buat cabutan 2 kali...

::Perhatian!!! Follower ke 100::



Salam.....

Kepada follower ke 100 anda di kehendaki join contest teka kereta jika mahukan hadiah yang ditawarkan. jika tidak Hadiah anda akan saya buat cabutan pada follower yang mengikuti contest Teka kereta sahaja.

Ini tawaran dalam contest saya.. maka saya rasa tidak adil bagi kawan2 yang follow dah bersusah payah menjawab contest saya tapi... orang yang tak jawab contest hanya follow sahaja dapat hadiah itu begitu sahaja. minta kerjasama awak untuk buat entry contest tu.

hadiah untuk 2 kategori:
kategori pertama :
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.
kategori kedua:
1) follower ke 100.
2)follower bertuah by random number.


Follower ke 100 anda ada masa sehingga 12.00 tgh malam 29 nov 2010.

Terima kasih.... Minta Maaf ye.. harap ye tak menyusahkan awak...

::Saya Masih Bersiaran::

Salam. alhamdulilah syukur mama masih sihat...

Sabtu lepas mama gie check up 38 wk. dapat jumpa doc noraini. tak banyak ckp terus baring untuk scan. memula doc pegang2 cari kepala adek.. Alhamdulilah dah engage dh masuk tulang punggung ...patut laa mama duk sakit punggung je hehehe. kepala doc goyang2 pun tak gerak dah.

Scan mmg dh turun.. ari2 dah bengang, tapi kaki tak bengkang doc pun cam pelik.hhehhehe..
cincin kawin pun leh pakai lagi ..doc gelak je. Berat badan turun 200g..alaa skit je 70 kg ke 69.8kg. berat adek plak dah 2.9kg ... ok la just nice.

ok next check up 39 wk 4 hb dec 2010. tapi doc ckp saya rasa cam tak sempat laa.. klu awak sakit terus je gie tingkat 2 ye.huhu dpt warning laa..hehehehe.

So saya sedang menanti dan akan menanti.. Doa pada Allah semoga segala urusan saya dipermudahkan oleh NYA.. Amin.

::Tamat Contest Teka Kereta::


Salam.. dengan lafaz bissmillah...
saya tutup contest ini tepat jam 00:00AM , 29 nov 2010.

Terima kasih pada yang sudi join..

Nanti kan keputusan dan Hadiah nye...


dah jom tido..

Sila check nama anda disini:

::Update Senarai Peserta Contest::




Sunday, November 28, 2010

::Contest Teka Kereta::

STICK MODE * ENTRY BARU SCROLL BAWAH*

Salam.... memandangkan johan nak balik esok malam.. so mama nk kasi 1 contest pada kawan2..hehehe
Sebab seblum pergi ada minta johan beli kan FM tapi tak tau la ada ke tak. klu tak da mama tukar la hadiah ok.


Cuba teka kereta apa yang warna merah tu..??
Contoh: Perodua Kancil

Syarat2 nye...
1) Jadi Follower saya diblog .::f@ryz@::. dan .::f@ryz@ Contest & GA::.
2) buat entry ringkas tentang contest ini
4) letak pic mama yg cun bersama kereta tu dekat sidebar anda juga
3) Dlm entry wajib ada pic dekat atas, jawapan dan id follower anda. pastikan ada link back ke entry ini. (dlm entry ye semua ni bukan dlm komen)
4) Tinggal komen link/ url anda dekat entry ini sahaja
5) Hanya sekali tekaan sahaja ... bole?? huhu
6)Tarikh tutup 28 hb nov 2010.

hadiah untuk 2 kategori:
kategori pertama :
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.
kategori kedua:
1) follower ke 100.
2)follower bertuah by random number.

note: klu dah ada jawapan yang betul mama akan tutup awal contest ni.
Klu tak da mama panjangkan lagi tarikh tutup nye ok.kekekek



Friday, November 26, 2010

::Duplicated earnings issue ::

Dear Nuffnanger,

Due to a system error, your global CPC earnings for the week of 14th-20th
November were duplicated when the earnings were credited yesterday
(25th November). You are receiving this email because your account was affected.

We have made the necessary adjustments to our system and you may find that
your displayed earnings will be slightly different from the 25th of November
due to this.

We apologize for this error and any inconvenience caused to you.
Thank you for bearing with us.

Nuffnang - Asia Pacific's First Blog Advertising Community

Huaaaaaaaaaaaaaaarhhhh!!!!! semalam bole senyum hari mama nak nagis... gembira tgk earning nuffnang semlm tgh hari.. psstt walaupun mood kelaut masa tu. banyak laa juga dapat..selalu tak pernah naik mendadak cam tu. dan selalu nye earning akan update lps 12 tgh malam. tp smlm lps lunch mama tgk dia update.

bila tgk one by one mmg nampak duplicate time n iklan. tapi tak kesah laa sbb nye mama pun tak expert cam ne cara nuffnang bagi earning kan. janji masukkkk...kan..
huhuhuhu
hari ni dh kena potong................. n dpt email cam kat atas ni.. uhuhuhuh
nasib baik laa BE byk ada kat blog.. tp dutch lady n Mitsubishi ASX LB baru ada nampak smlm.
sobb..sobb..sobb... so en nuff.. bg sy BE lagi ye.. agar sy dpt cover blk duplicate yg anda buat.

Terima kasih..


::Adek 38 minggu::



Salam...

Alhamdulilah dah lepas rindu dan debaran selepas jumpa johan... semalam sangat tak da mood hati tak tenang.entah kenapa sampaii blk umah pun cam tu.. dlm hati dok istifar je...
adek mmg duk mengeras je laa usaha kate la.. sakit kat bwh mmg selalu rasa .. akak kat ofis pun ada yg tegur muka awk lemah je cam nk bersalin dah.

Kuat hati smlm mama gie jalan slow seseorg gie KFC makan kat sana snack plate n tapau potato. perghhh lega rasa nye dpt lepas apa yg nak makan. sepanjang jalan nk gie tu adek keras je... masa beratur depan ada couple india.. pakwe dia tgk mama n ckp ape ntah kat awek dia..awek dia pandang mama buat muka terkejut n terus suh mama order dulu.. hehehe ada kelebihan bawak perut ni kan.

Adek makin kerap mengeras dan main2 kat bawah.. perut mama pun rasa kebawah dh ni.. kat ofis ni klu jln kemana2 je org smua cam risau tgk perut dh jatuh sgt kate nye.. mana tak nye saya ni kan pendek bila perut besar dan kebawah sangat laa membuat org risau.
uhhuu saya kuat lagi.. tapi klu ditakdir kan nk bersalin skrang saya dah sedia rasa nye.. ehh yeker..kkeekeke

Hari ini ada hati nk gie naik train gie mid valley tau.. ada sesapa nak teman tak? johan ckp klu ada org teman bole pegi..huhuhuhu alaaa daddy adek dlm perut ada teman mama laa...huhuhuhu

Hari ni genap 38 minggu mama bawak adek dlm perut. esok ada check up .. harap2 dpt jumpa doc noraini esok. agak2 bila la adek nk kuar ye... heheh tak pe mama tunggu masa dan ketika nye. tulang punggung ni rasa cam mengembang je ...uhhuu cam ni ke rasa nye org dh nk bersalin (normal) ye? insyaAllah klu rahim terbuka dan tak da ape2 problem bole la mama bersalin normal... doa je laa banyak2 minta Allah permudahkan smua nye..

Thursday, November 25, 2010

::Senarai Peserta contest ::


Emmmm ni laa 1st time buat contest. huhuuh seronak gak... tapi saya masih mencari2 follower ke 100. tgk picture kat atas.. lagi 9 org je lagi.

ni list nama peserta yang dah join..setakat 25 nov 2010 jam 2.30ptg

1 http://zura-merrygoround.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html zura

2 http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Huda

3 http://nurezzattie.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nurezzat ezzattie

4 http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Colourz

5 http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Cute Mum

6 http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Fadzillah Kamarudin

7 http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html lynn azlina

8 http://zaiikulim.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html zaikulim

9 http://taufidris.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html id follower tak da.

10 http://haycontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html miza yusof

11 http://bazilalala.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Bazilah

12 http://smilesweety.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html sweety

13 http://syu90contest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html siti_syhd

14 http://bambam-story.blogspot.com/2010/11/contest-cuba-teka-kereta-apa-yang-warna.html bambam/adlina712@gmail.com

15 http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nana

16 http://chugiecontest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Chugie

17 http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Kehelan

18 http://norllmaster.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nad az

19 http://usharapa.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html zalina

20 http://sweetmamaconway.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html EiJa ZaQuaN

21 http://awinaderura.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html awin nurin

22 http://ilovecontest-ya.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html fizalya82

23 http://sampulfdc.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Ejen 010

24 http://tungkukayu.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html imanmom

25 http://seindahbayu.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html anin

26 http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nur xda banner

27 http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html Cikanna

28 http://rosilahi.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html rosilahi

29 http://nettskerepek.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html nadiah



* color merah sila perbetulkan ye. tq

Terima kasih pada yang sudi join. ada lagi 3 hari untuk contest ni.
Klu tetiba mama bersalin.. lambat skit keluar result. tp hadiah akan di send oleh en johan. jgn risau. heheehhe


::Selamat Sampai::

Alhamdulilah.. johan selamat sampai kul 8 mlm td.
aku blum jumpa dia lagi... mlm ni kot br jumpa. tak da ape shopping sgt.. hati ada kat sini jasad je gie jalan kat sana.hehhe
tak2 pe.. syukur Allah makbul kan doa aku supaya sihat sementara johan tak da kat sini.

Malam tadi suspend la juga.. contraction dekat 1 jam regular.. buat relax je.huhuhu pagi ni pun sakit skit.... emm nape hati ini tak senang.... emmmmm tak da mood... melayang2 rasa nye. pagi td dh la tak leh buang air jenuh duk tunggu lama.. kat ofis br leh setelah aku minum 500 ml air ..huuhuh

Okey adek.. daddy dah balik... mama rasa nye dah sedia nak bagi adek keluar bebila masa pun.
esok jumaat genap 38 minggu mama bawak adek dalam perut mama. sabtu ni kita jumpa doc noraini...

emm tak da mood nk bt ape pun.... tp selera nk mkn KFC ..leh ke aku gie jln ke CM ye lunch ni??emmm nnt pikir2 kan.oohhohoho

dh laa melalut je.


Wednesday, November 24, 2010

::Maaf...kesilapan teknikal::

Salam.. maaf kawan2 contest belum tamat lagi.. meh join ramai2..
salah keyboard..huuuhhhuha... saya nk bt schedule entry..
ampun maaf..huhuhu


::Roti Canai D' Bukit ::

***********************Enrty ke 100 *******************

Ehhh orang lain dah beribu... aku baru 100.. tak pe.. banggang ngn diri sendiri :P tak kesah laa org nk cakap ape...

Sabtu lepas.. sebelum sampai az zahrah masa tu kul 8.10 pagi.. awal lagi.. nombor kul 8.30 pg
so kita singgah breakfast dulu. citer nye.. tiap kali gie sana.. lalu kat bangi ada banyak kereta lepas yunkies hut pepagi je tau.. masa blk kul 11 lebih or 12 dh tak da dh. kali kedua lalu tgk byk kereta atas bukit.. emmm kali ni lalu nk try naik ada ape kat atas tu.. rupa nye ada kedai utk sarapan pagi Roti Canai D' Bukit.
buka hari selasa - ahad, dari pagi sampai 10 pagi kot.. ni lupa tgk. click pic untuk tahu lebih lanjut.

Roti canai dia mmg sedap laa terbaekk!!!! big thumb ... mmg ramai yg order roti canai.. sedap lembut kat dlm garing kat luar..wangi planta gitu..


ada 3 org untuk tebar roti canai.
psstt.. pic kurang baik pakai hp je

cepat plak tu service nye. aku tgk ramai org takut lambat.. tp kejap je dh dpt ape kita order.
ada gak menu lain.
Soto, lontong, otak2 , tauhu bakar, mee kuah dan macam2 lagi serta kuih muih talam la.. seri muka la..


aku order roti canai + kari daging kambing + air neslo ais.


johan order soto ayam + kopi ais..
semua rm 11.50... ok laa kan..

kedai dia cam ala2 kedai kampung je gerai2 gitu.. mmg rasa cam ada kat kampung la..
tp pelangan yg datang bwk kereta power2 beb.. honda laa.. yang blk dr joging datang situ.

so klu ada singgah ke bangi nk tukar selera.. asyik gie mamak je kan.. ape kate kita gie kedai melayu ni.. serious sedap.


:: Update contest , Daddy dan Amir::

salam..

Memula skali saya ingin mengucapkan terima kasih pada yang sudi join contest saya...
Baca syarat2 tu bebetul ye kawan2.. ada 2 kategori hadiah..eheheheh
Buat masa ni ada 15 orang yang menyertai... masih ada masa lagi nk join.. cepat2..
Johan ckp dia ada beli 3 Fm yg sangat unik dari Chaingmai..tak tau la unik nye cam ne kan.
Setakat ini belum ada jawapan yang betul lagi. saya masih mencari jawapan yang tepat dan cepat. tapi jangan risau pada yg dah teka anda ada kategori ke 2 utk mr random pilih. so jgn lupa letak ID FOLLOWER DLM ENTRY ANDA.

Hari ini dah rabu.. Cepat masa berlalu.. pagi ni johan dah siap2 kemas nak berangkat pulang ke Malaysia... tapi malam ni br sampai .sbb transit lama kat mana entah. lupa dah.
Last mama berjauhan ngn daddy masa amir lahir..tp still dlm msia n bole calling2 kan. ni sms je bole lain lorrr... so org kate sayang bini tinggal2 kan..kan.. tp bini dh sarat ok..cam ne plak kan..heheheh
Tetiba rasa rindu membuak2 dan cinta makin berputik.. pssst ada org yg nk muntah ke?hahaha ada aku kesah... betul ckp kau..kate kau.. hehehe
daddy bagi sms dah siap nk check out.. so mama reply ok semoga selamat sampai ku menanti mu..
dpt reply dr daddy: i tak sabar nk jumpa u.. awwwk!!!! ( klu mama cerah merah kot pipi ni kan..)hehehee gedik jap..
lama tak dpt last sms : sayang ayang..rindu ayang.. or love u , miss u..muaahhh..
haaa masa cam ni laa br keluar blk sms cam gitu..
rasa nye mmg terapi laa klu kita ni berjauhan ngn hubby kan.. bagus gak sekali sekala..

Amir.. semlm duduk umah kak nor.. aku nk gie keja dia tgk tv.. lama teringat terus naik atas.. habis dia masuk smua bilik cari aku sambil mata dh bertakung air mata.. cari2 tak jumpa dia gie tgk tv blk. susu plak tak mau minum bibik kate tp suap nasi mkn banyak.. ape org makan dia nk mkn.. mode mkn laa tu.. ok laa ada kakak abang cuti sekolah leh layan dia. tido 2 kali tp kejap2. alhamdulilah yang penting dia tak melalak..
pagi tadi pulak dh sibuk kepit ngn mama masa nk gie keja. tp mama buka tv dia dh celepuk depan tv sambil goyang2 tangan. pastu ada plak upin ipin dia suka laa.. lega dia tak pandang mama keluar tadi. ni skrang tgh bt ape ntah laa...




Tuesday, November 23, 2010

::Raya Haji 2010 :

Klu tgk entry kat bawah ada 1 pic mak buyong kan..
hehheh itu laa baju raya nye.. ni laa 1 st beli baju raya beb..
*
*
*
*
*
*
*



lihat laa tgk laa mak buyong bergaya dihari raya serba hijau gitu.. bersesuai ngn tema hijau
background pun kehijauan la kan. ehheeh

36 minggu 5 hari...besarkan perut ku..
hehehe
tukar ayat ramping kan pinggang ku.kekeke

ceh org suh tangkap ngn kereta skali emmm
cuba teka kereta ape ni??
psstt tgk leh pakai lagi cincin kawin, tunang n couple..


Masih leh lagi dukong amir ok..emmm tp kejap2 leh la..
nape baju ni pun dh nampak ketat???emmm

comel je daun ni sama tinggi ngn amir.hehehe

bergaya ngn botol susu.


tgk laa semua benda dia leh jadi kan kerusi.
beli kerusi betul dia modify jd mainan plak


suka haa.... dlm tu ada susu dia...sabar je.

takut2 berani berdiri kat tebing.

Amir suka duk main daun tu sbb sama tinggi ngn dia.

BBQ time... tgk laa sape org kuat nye..
en johan mmg suka bt bbq.

yang kiri tu lidah lembu.johan yg mengidam.
jgn tny aku tak rasa pun..

Active sambilan isap shisha..

pandangan dari atas.

Effect api bakaran bbq

antara bbq: lamb, daging korban, sosej, ayam n lidah.

angkat letak atas meja habis.. mmg kejap je laa

nasib baik amir tgk je ok..hehe entah nk bt aksi ape ntah.

ohhhh rupa nye diorg nk bt aksi ni.huhuuh
siap ada instructor lagi.ehhehe amir tgk je dr jauh.
Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::