Wednesday, June 22, 2011

::Hadiah GA Birthday Faryza::


salam..

Dah siap dah hadiah untuk pemenang GA birthday faryza.
small gift from big heart..
harap anda semua gembira menerima nye..

From :



To :


Cantik kan.. lupa buat untuk diri sendiri.. wakakak..


Tuesday, June 21, 2011

::Training SAS lagi::

Senyap lagi blog ni..
saya ada training SAS lagi hari ini...
SAS DATA Surveyor.
untuk extrace data dari SAP ke SAS.
Alhamdulilah bertambah lagi ilmu didada..
harap nye dapat mengunakan sebaik yang mungkin.

Saya sempat lari Ke central market menempah hadiah untuk
pemenang GA. dah siap dah.. klu sempat saya send esok ye..
benda kecik je.. nk snap picture tapi nye.........
HP tertinggal dekat rumah...lalalalalla...
sangat susah hidup ku..wahhaha...
sob..sob..sob...


Friday, June 17, 2011

::Azri 6 Bulan::

Happy 6th Month to my son Azri Adlan Pinto.

Hencem boy

Alhamdulilah... hari ini cukup sudah umur azri 6 bulan.... syukur sangat. selama 6 bulan azri hanya minum susu mama.

sekarang azri diberi solid food.. respond yang baik untuk makan. tapi air masak respond nye sama ngn abg amir dia ye. so ape achievement azri selama 6 bulan???

1) Dah bole merangkak
2) Dah bole duduk sendiri
3) dah bole nak berdiri
4) Sebut mama bila sedih mimpi nak tido kira nye time nagis je la..hahah ok la kan
5)Sebut " car" sebab abang amir suka main car dia pun dpt perkataan car.
6) suka tgk tv 618, upin ipin.
7) gigi sudah ada 2 batang
8) suka kacau mainan abang amir.
9) pandai nak panjat push car abang amir.
10) sudah kenal orang, nagis klu mama tak ambik azri, dia akan pandang ikut je kemana2...pastu nagis.. ehhehee







Ni dah berdiri nk naik push car.


Adik ambik push car abang,
abang amik walker adik

Abang amir pun nak tangkap gambar gak.. peachh!!!


video

Video azri : car..car...car... tak tau nk terbalik kan video ni..
so anda terbalik kan kepala anda.
hehehehe tq

Thursday, June 16, 2011

::Sepi Dan Hadiah GA::

Salam......

Aduhai... lama sungguh menyepi blog ku ini...

minggu ni dr isnin sampai rabu smlm aku ada training dekat Plaza sentral di SAS Malaysia..
Alhamdulilah bertambah lagi satu ilmu ku... SAP, SAS..
ada project baru nk guna SAS...so aku terlibat masa development nnt.

Maaf pada Huda,Cma shiema dan Ctnurkhijah... hadiah GA anda tak sempat buat lagi...
insyaAllah hari ini saya gie buat..sbb dh kembali ke ofis kan... nnt dh siap saya pos kan ye...
alaa benda kecik je..

tu dulu laa ye.. ada kejo ni...


Pssstt: alhamdulilah BE saya bersilih ganti...



Friday, June 10, 2011

::McDonald’s Buy1 FREE 1 Medium French Fries::



14-15 June 2011

McDonald’s Buy1 FREE 1

Medium French Fries

McDonald’s Lovin’ Mid Month Special is back!

This time, its’ our world famous French Fries – golden

on the outside, soft and fluffy on the inside.

Yes! It’s the BUY 1 FREE 1 ala carte medium French Fries on 14 & 15 June 11.

Click HERE to print your coupon

www.mcdonalds.com.my





Friday, June 3, 2011

::Pemenang GA Birthday Faryza::


Salam.
Maaf pada semua peserta
atas kelewatan umum kan pemenang nye.



Ada 3 orang pemenang yang akan dipilih oleh pak cik random.
pak cik random tersebut di Generate kan oleh en Johan ye..
Sila lihat no anda di sini



PEMENANG PERTAMA :


PEMENANG KEDUA :


PEMENANG KETIGA :



TAHNIAH PADA SEMUA PEMENANG.

TERIMA KASIH BUAT SEMUA PESERTA.
SAYA SANGAT HARGAI KOMEN DAN DOA ANDA SEMUA.
AMIN..AMIN..AMIN...

KEPADA YANG TAK MENANG INSYAALLAH MUNGKIN REZEKI ANDA DI MASA AKAN DATANG..

KEPADA 3 PEMENANG DI ATAS. SILA EMAIL DETAILS
NAMA
Nick name
ALAMAT
NO HP
EMAIL

KE : faryza@gmail.com



Wednesday, June 1, 2011

::Wordless Wednesday: CupCake 5 ::

Ni besday anak abang saya tahun lepas.
tahun ni dah 6 tahun..

close up... seronok nye ada DSLR kan...
bila la ada rezeki nk pakai.
sekrang dah jd cam gadget wajib plak kan..
saya n hubby dapat merasa pakai orang punya je la..hehehe


Ni la dia nye birthday girl nye..comel kan..
Nur Nasrin Izati.
nick name : Nash.

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::