Sunday, July 24, 2011

.::Azri 7 bulan::.

Salam.
Aduhai lama sungguh tak uodate blog dh 2 minggu.berabuk dh haa..BE pun dh kurang.
Azri dh 7bulan last wk hari ni br nk update.
Azri dh meninti2 jln kat kerusi,sambil lps tangan.
Pandai nk g jln,klu mama pakai tudung,klu blk keja terlonjak suh ambik dia,dh kenal orang.pantang nampak laptop sibuk nk taip.hahha
Amir pulak makin byk words dia,abc kenal A dan O je, number kenal 1-5.alhamdulilah.baby tv n magic english byk bantu amir.

Sape leh tlg saya cari bibik.hehe penat laa.
penat n sian mak mertua sy jaga anak sy 2orang.huhu tlg inform sy ye.tq

Ok sampai sini dulu.
Published with Blogger-droid v1.7.2
Tuesday, July 5, 2011

::Happy 2nd Birthday To Amir::









Alhamdulilah

Anak saya yang sulung sudah berumur 2 tahun pada 3 july 2011

Mama sangat sibuk tak sempat nk update blog..

berhabuk dah haaa...

Kebetulan Pahmy Amir nak buat kenduri nak sambut puasa
so mama buat birthday amir skali.. tp simple kecik2 je.. adik beradik je..



Kek ni mama n pahmy buat..

picture lain nnt mama upload.

Buat Amir Adlan Pinto:

Alhamdulilah.. anak mama dah berumur 2 tahun skrang.
dah jadi seorang abang pada Azri.
Mama sentiasa doa kan buat anak2 mama semoga menjadi anak yang sihat,
kuat, terang hati, di masuk kan nur cahaya supaya mudah untuk belajar,
agar menjadi seorang anak yang soleh, bijak berguna pada keluarga, agama bangsa dan negara.
amin....

Amir dah banyak juga word dia.. kek tu smua character yang amir kenal.
tq pada astro yang menyiarkan channel 618 , word amir bertambah bila tgk channel ni.
Azri pun suka sangat.
semalam mama cuti sambil layan tv drg amir dan azri...
bila tgk picture yang keluar dia tau n kenal benda tu apa..
tp banyak word English.. huhhu cat, cow, birs , bee, train , kite, bubble, car, gree for go( traffic light) dan lain2.

Seorang abang yang penyayang dan mudah beralah ngn azri.
Tapi buat masa ni laa.. nnt tak tau la..huhuhu..

Target mama untuk amir tahun ni.. nak off diaper ..

so jom kawan2 kongsi tip nak off diaper anak..
sape ada tips.. kasi le..





Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::