Wednesday, October 19, 2011

::Wordless Wednesday #10::

Birthday officemate hari ini..beli 2slice 1 utk birthday mom to be.
1 utk hot mom amir n azri.....
dulu awal keja kak seri n kak min pernah bagi saya kek masa birthday sy.

Published with Blogger-droid v1.7.4
Wednesday, October 12, 2011

::Wordless Wednesday #9 ::


Kopiah Untuk Amir dan Azri.

mama beli dekat sini : My Craft Collection





Sempat pakai raya....
nnt upload picture raya..

maaf laa busy banggat.. tambah plak tak da camera sendiri..
smua pic dlm camera org..uhuhu
Tuesday, October 11, 2011

::At Garden VIVA::


Salam....

Hari-hari gie keja lalu tepi VIVA tapi tak pernah sampai pun.
weekend baru ni dah tercapai hasrat nk sampai sini..
tempat yg aim ialah dekat sini

*
*
*


cantik betul deco kedai ni..
sweet.. sangat tenang..
kalau la dpt hiasa rumah cam ni..

"my home like garden "





ada plak piano ni..
cantik sangat.. klu amir tau benda ni leh function ada dia bt concert .
daddy ckp piano ni tak da bunyi.huhuhu..

celebrate 3rd anniversary ngn anak2 plak.
3hb aritu gie lunch dkt KL sentral.. tp lupa ambik gambar la.
uuhhu




Amir baru bangun tido..azri tido dlm stroller...tak la picture nye..
sori ye sayang..

susah betul nak ambik picture anak teruna ku ni.

agak2 azri n amir buat deco lain tak??klu benda2 ni ada dkt rumah.
huhuhu

time to eat..
ice cappuccino..

lamb with mashed potato and ratatouille.


Thank you Mr Johan.. i love this moment...
hope we can be the best couple,
the best husband and wife,
the best mama and daddy ...

I love u Mr Johan
and mama love Amir and Azri..

muaaahhhhhhhhh...........
Friday, October 7, 2011

::Hadiah Ulangtahun ke tiga dari suami :::

Salam...

Alhamdulilah....

saya dapat hadiah dari hubby..kecik besar,
murah mahal bukan itu yang saya pandang.

Memula saya dapat kad...
tp next day nye 4hb ye..

atas bantal tido ada kad warna pink..tepi
ada angry bird n gajah anak saya nye mainan..
atas kad ada hp saya..

baca sampul pun hati yang keras dah jd lembut.
baca dalam..air mata mengalir sambil tersenyum
gembira.
lama sudah saya tidak dapat kad begini.
first n last time masa berkawan2 dulu masa tu
birthday saya..saya cuti di kampung .(masih belajar dkt uniten.)

dlm kad tu ada ps.. dkt bawah kecik je..
actually dh pasang lampu tido so tak nampak sangat,
tulis ape kecik sangat..
banyak kali baca.. ohh ada hadiah sama..
dalam kereta..uhuhhuhu..
esok pagi la br saya leh tgk..
apa hadiah nye???
*
*
*
*
*
*

cantik kan bungkus.. saya buka baik2 simpan..
uhhuhu


haa.. ni la dalam nye.. cute kan.. comel..
saya suka sangat..LOVE...

Ni la kad dan hadiah nye ...

pssst.......husband saya suka kaler pink ok..lalaalala

saya bagi dia baju pada hari yang sama ok...

hehehe..



Monday, October 3, 2011

::Ulang Tahun Perkahwinan yang Ke 3::




Alhamdulilah.... hari ini 3 oct 2011. Sudah 3 tahun saya bersama dengan Johan Pinto.
Yang pertama dapat anak pertama. yang kedua on da way anak kedua. yang ketiga tahun ni.. sudah ada anak dua... moga jodoh kami berpanjangan hendak nye.

Terima kasih abang sayang.. kerana terima saya sedanya. sama2 kita besar kan Amir dan Azri. InsyaAllah....


Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::