Wednesday, December 14, 2011

::Wordless Wednesday #11::

Mengira hari..
sabtu ni budak kat bawah ni 1tahun.
macam 2 dah bole buat..tgk la dia bt ape kat bawah ni.








Tuesday, December 6, 2011

::Pertama Kali nye Blog Saya ada Header ::

Salam...

Hai sibuk bangat la..
macam2 hal berlaku bln 11- 12 ni..
tp tak dapat nak update penuh nye.
ni tgh sibuk nk pindah ofis plak.


tgk la header kat atas tu..
cantik tak..
kawan sekolah saya yang baik hati tolong buat.
atas sbb sy dapat menjawab teka teki dia.
so sy saje memain minta dia bt header blog saya..
ehhh dia buat sungguh laa...

cantik tak?
sila..laa komen ye..
rasa2 saya perlu tukar template tak? lama sangat dh saya pakai template sama je kan..
uhhuhu...

komen anda sangat diperlukan dan dihargai..

terima kasih.


Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::