Monday, October 29, 2012
Home » ::Selamat Hari Raya Korban::

::Selamat Hari Raya Korban::

Salam,

Lama sungguh tak menulis dekat blog.... busy sgt dengan keja dan part time job..
berkira2 nak close je blog yang ada... tp bila tgk stat ada je yang review blog everyday , Alhamdulillah..

klu macam ni tak jadi la nak close..

Syukur dengan rezeki yang diberikan Nya, tahun ini saya berkesempatan mengunakan duit sendiri untuk
melakukan ibadah korban.. terima kasih Ya Allah....

Insya Allah akan cuba update walaupun skit..

update skrang saya sibuk dengan baking Red Velvet dan kek coklat..

kasi preview skit..heheh


 Kek coklat moist


red velvet.. 





2 comments:

Fara Atiqah said...

salam perkenalan.

btw, saya tengah buat giveaway sempena birthday anak sy yang ke 2 thn..jemput join :)

http://aishahzahra.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-zahras-store.html

Mommy Suci said...

Jom visit & follow blog saya. Penuh informasi sambil berniaga http://mommysuci.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::