Monday, October 29, 2012

::Selamat Hari Raya Korban::

Salam,

Lama sungguh tak menulis dekat blog.... busy sgt dengan keja dan part time job..
berkira2 nak close je blog yang ada... tp bila tgk stat ada je yang review blog everyday , Alhamdulillah..

klu macam ni tak jadi la nak close..

Syukur dengan rezeki yang diberikan Nya, tahun ini saya berkesempatan mengunakan duit sendiri untuk
melakukan ibadah korban.. terima kasih Ya Allah....

Insya Allah akan cuba update walaupun skit..

update skrang saya sibuk dengan baking Red Velvet dan kek coklat..

kasi preview skit..heheh


 Kek coklat moist


red velvet.. 





Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::