Monday, October 29, 2012

::Selamat Hari Raya Korban::

Salam,

Lama sungguh tak menulis dekat blog.... busy sgt dengan keja dan part time job..
berkira2 nak close je blog yang ada... tp bila tgk stat ada je yang review blog everyday , Alhamdulillah..

klu macam ni tak jadi la nak close..

Syukur dengan rezeki yang diberikan Nya, tahun ini saya berkesempatan mengunakan duit sendiri untuk
melakukan ibadah korban.. terima kasih Ya Allah....

Insya Allah akan cuba update walaupun skit..

update skrang saya sibuk dengan baking Red Velvet dan kek coklat..

kasi preview skit..heheh


 Kek coklat moist


red velvet.. 





Friday, March 23, 2012

::Red Velvet Cake Lagi::

Birthday ARisya..


Customer order nk deco ala2 black forest..ekk betul ke eja.. :P
ni utk new baby girl baru lahir jumaat lepas. 16 hb.


Tuesday, February 14, 2012

::Red Velvet Cake::

1st time deco cake besor untuk pengantin potong.


Selalu buat cupcake untuk bertunang.. ni red velvet cake plak..

Ni simple je.. tp sy sangat suka deco ni.. untuk makan2 je.











Wednesday, December 14, 2011

::Wordless Wednesday #11::

Mengira hari..
sabtu ni budak kat bawah ni 1tahun.
macam 2 dah bole buat..tgk la dia bt ape kat bawah ni.








Tuesday, December 6, 2011

::Pertama Kali nye Blog Saya ada Header ::

Salam...

Hai sibuk bangat la..
macam2 hal berlaku bln 11- 12 ni..
tp tak dapat nak update penuh nye.
ni tgh sibuk nk pindah ofis plak.


tgk la header kat atas tu..
cantik tak..
kawan sekolah saya yang baik hati tolong buat.
atas sbb sy dapat menjawab teka teki dia.
so sy saje memain minta dia bt header blog saya..
ehhh dia buat sungguh laa...

cantik tak?
sila..laa komen ye..
rasa2 saya perlu tukar template tak? lama sangat dh saya pakai template sama je kan..
uhhuhu...

komen anda sangat diperlukan dan dihargai..

terima kasih.


Tuesday, November 22, 2011

::Red VelVet::

salam.
sudah lama idam nk buat kek red velvet....
alhamdulilah dah berjaya...

huuhuhu..
this wk training 1 week..
so xdpt nk citer panjang
layan picture je la...

Red VelVet Cake in The Making

sebelum bakar...
mak aiii merah nye mak ngah..

testing suhu dan time dulu..
tu masak 4 ketul je..hehehehe

*
*
*
*
*
*
Taraadaaa!!!!!!!!


*
*
*
*
*
*
nyum..nyum..nyum..tp nampak cam padat skit..
it's ok..1st time..nnt akan di baiki..


kena complain ngn master chef a.k.a. abang acik tak da hiasan..
ni kira kek belated besday hubby en johan pinto..
sorry ye lambat..hadiah dpt dulu..kek kemudian.hahah



sekian......





Monday, November 21, 2011

::Azri 11 bulan::

Alhamdulilah dh 11 bulan anak mama...lg 1 bln nk setahun cepat nye masa berlalu.dh bole lari..jerit,suka makan,pandai kick bola..manja... Suka kemas dapur..pepaham je la...hehehe.
Published with Blogger-droid v1.7.4
Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::