Tuesday, December 6, 2011
Home » ::Pertama Kali nye Blog Saya ada Header ::

::Pertama Kali nye Blog Saya ada Header ::

Salam...

Hai sibuk bangat la..
macam2 hal berlaku bln 11- 12 ni..
tp tak dapat nak update penuh nye.
ni tgh sibuk nk pindah ofis plak.


tgk la header kat atas tu..
cantik tak..
kawan sekolah saya yang baik hati tolong buat.
atas sbb sy dapat menjawab teka teki dia.
so sy saje memain minta dia bt header blog saya..
ehhh dia buat sungguh laa...

cantik tak?
sila..laa komen ye..
rasa2 saya perlu tukar template tak? lama sangat dh saya pakai template sama je kan..
uhhuhu...

komen anda sangat diperlukan dan dihargai..

terima kasih.


2 comments:

etiey.com said...

suka header baru tu! cantik sgt.. heheh kembali bw!

Cik bunga mawar said...

lama gila kan aku janji nak buat, sekarang baru dapt tunaikan kan hehe

hope ko suke :)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::