Thursday, March 4, 2010
Home » ::Purple Light 1st Giveaway::

::Purple Light 1st Giveaway::



Selamat hari lahir..selamat hari lahir..selamat hari lahir puan huda...kihkihkih ( ko nyanyi 15 hb nnt tau.)
Semoga huda panjang umur murah rezeki dengan ada nye HusnaLilShop , semoga ape yg ko list masa awal tahun tertunai nnt.heheehe..lagi2 ....semoga bertambah anak..husna melompat yeahh!!! ada adik ada kawan...nnt husna tak kacau umi dh...tp lagi haru klu dia kacau adik kan..haaa pepandai laa ko ...dh laa kot...AMIN!!!

Sempena besday Huda sahabat ku ini...dia buat giveaway..mari laa ramai2 join giveaway huda.. dan bole laa melawat HusnaLilShop untuk online shopping..jom ramai2...hehehe


Berikut adalah syarat untuk join:

  1. terbuka kepada semua bloggers *aku blogger
  2. letakkan banner giveaway di sidebar blog anda dan linkkan ke entry ini *dah lama letak tp n3 je delay skit.hehehe
  3. perlu menjadi follower blog Purple Light * dah lama jd pengikut huda
  4. tulis simple entry tentang this giveaway (optional) * ni laa dia entry nye
  5. letakkan komen berserta emel dan url blog menandakan anda join this giveaway * cuba check komen ada tak
  6. hanya SEORANG (1) pemenang akan dipilih melalui cabutan yg akan dilakukan oleh juri pilihan *pilih aku...jadi pemenang nye
  7. hadiah special menanti anda yg terpilih!!! :) * hadiah special untuk aku yg special..ahhakkk!!
Giveaway berakhir pada
BEsDay Huda
15hb Mac 2010, jam 10pm



ps:/ nak hadiah umi huda tak kasi amir lagi hadiah..huuhhhu

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::