Friday, June 17, 2011
Home » » ::Azri 6 Bulan::

::Azri 6 Bulan::

Happy 6th Month to my son Azri Adlan Pinto.

Hencem boy

Alhamdulilah... hari ini cukup sudah umur azri 6 bulan.... syukur sangat. selama 6 bulan azri hanya minum susu mama.

sekarang azri diberi solid food.. respond yang baik untuk makan. tapi air masak respond nye sama ngn abg amir dia ye. so ape achievement azri selama 6 bulan???

1) Dah bole merangkak
2) Dah bole duduk sendiri
3) dah bole nak berdiri
4) Sebut mama bila sedih mimpi nak tido kira nye time nagis je la..hahah ok la kan
5)Sebut " car" sebab abang amir suka main car dia pun dpt perkataan car.
6) suka tgk tv 618, upin ipin.
7) gigi sudah ada 2 batang
8) suka kacau mainan abang amir.
9) pandai nak panjat push car abang amir.
10) sudah kenal orang, nagis klu mama tak ambik azri, dia akan pandang ikut je kemana2...pastu nagis.. ehhehee







Ni dah berdiri nk naik push car.


Adik ambik push car abang,
abang amik walker adik

Abang amir pun nak tangkap gambar gak.. peachh!!!


video

Video azri : car..car...car... tak tau nk terbalik kan video ni..
so anda terbalik kan kepala anda.
hehehehe tq

3 comments:

Huda said...

azri ni mesti anak mama kan :)comel dia :)

kakyong said...

comelnya azri... cepatnya dah 6 bulan ya...

Mask-roll said...

azri encem! syg auntie dah besar! nnt kite jumpe lg k? syg azri!

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::