Tuesday, July 5, 2011
Home » ::Happy 2nd Birthday To Amir::

::Happy 2nd Birthday To Amir::









Alhamdulilah

Anak saya yang sulung sudah berumur 2 tahun pada 3 july 2011

Mama sangat sibuk tak sempat nk update blog..

berhabuk dah haaa...

Kebetulan Pahmy Amir nak buat kenduri nak sambut puasa
so mama buat birthday amir skali.. tp simple kecik2 je.. adik beradik je..



Kek ni mama n pahmy buat..

picture lain nnt mama upload.

Buat Amir Adlan Pinto:

Alhamdulilah.. anak mama dah berumur 2 tahun skrang.
dah jadi seorang abang pada Azri.
Mama sentiasa doa kan buat anak2 mama semoga menjadi anak yang sihat,
kuat, terang hati, di masuk kan nur cahaya supaya mudah untuk belajar,
agar menjadi seorang anak yang soleh, bijak berguna pada keluarga, agama bangsa dan negara.
amin....

Amir dah banyak juga word dia.. kek tu smua character yang amir kenal.
tq pada astro yang menyiarkan channel 618 , word amir bertambah bila tgk channel ni.
Azri pun suka sangat.
semalam mama cuti sambil layan tv drg amir dan azri...
bila tgk picture yang keluar dia tau n kenal benda tu apa..
tp banyak word English.. huhhu cat, cow, birs , bee, train , kite, bubble, car, gree for go( traffic light) dan lain2.

Seorang abang yang penyayang dan mudah beralah ngn azri.
Tapi buat masa ni laa.. nnt tak tau la..huhuhu..

Target mama untuk amir tahun ni.. nak off diaper ..

so jom kawan2 kongsi tip nak off diaper anak..
sape ada tips.. kasi le..





3 comments:

Mask-roll said...

wah..bagus! pandai amir!
amir mmg sgt behave..dr kecik lg auntie suke sgt tgk gelagat amir.. very nice n cute boy..
be a good model to ur lil brother..ok? semoga amir membesar dgn sehat!!!

Lily@MamaZaraZareef said...

happy 2nd bday Amir..smoga sihat2 selalu k..jadik abg baik2 tau,,=)

Huda said...

nampak memikat cupcake tu :)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::