Saturday, November 14, 2009
Home » :..CUTE BABY WITH CD CONTEST..:

:..CUTE BABY WITH CD CONTEST..:

Stick mode..entry biasa sila scroll kebawah..tq


Salam...waa lama sungguh tak update...2 giveaway dah away..tak de rezeki.meh kita cuba ni plak Amir. Contest ni ditaja oleh ibu pada twin darwishes.. dr blog stylobubble.
Dari Amir dalam perut lagi mama dah berkenan dengan CD ni. masa dalam pantang kak nor plak buat suprise bg hadiah dekat Amir CD..waa mmg benda paling di idamkan. Dengan penggunaan CD kita dapat menyumbang dalam kempen sayangi alam sekitar anda.Tambah plak CD ada banyak warna dan corak yang menarik..di samping dapat mengelak punggung baby dari kena ruam.
antara syarat untuk sertai contest ni adalah :

1. buat entry khas. boleh letak gambar sape2 je..(anak sendiri ke, anak buah ke, cucu ke...jnji jgn ank kucing etc ye...hehehe) dgn memakai CD..(mokcik baru ubah..sbb deyg salah phm ) done

2. sila copy banner di atas dan letakkn di side bar serta link kn ke blog ini. kt entry anda pn msti ada banner ni ye... done

3. masukn stylobubble dlm blog list anda... done

4. menjadi follower kami.. done

5. hanya 1 gambar utk 1 baby ..(klu 2 baby..boleh letak sorg 1 gambar..) Amir seorang je anak ku..

6. msti ada link ke http://stylobubble.blogspot.com/ tau... done

7. sila tglkn link utk entry anda itu ye (kt bhgian komen) done


ye...gambar Amir yang mama rasa cute..bersama background alam sekitar...*playmat baru beli : P lepas tau ada contest ni..blk keja je sampai umah buka seluar amir..mama snap gambar ni.heheehe..harap2 ada la rezeki..ni CD jenama kasihkusayangku...tak pe k mama qis..kita ada ini je..tp insyaAllah nak tambah CD lagi..nak try jenama lain plak..maybe next time kita beli kat mama qis plak kn..hehehe


mari kawan2 semua kita pakai CD GO.GO..GREEN....


hadiah belum tau ape...Klu CD mama qis bagi bole la Amir tambah collection CD.
Jom mama,ibu umi smua kita join CUTE BABY WITH CD CONTEST cepat..cepat

tarikh tutup contest: 14 Nov 2009
Juri-juri yang akan pilih pemenang adalah si Twins darwishes...



2 comments:

cintaKusayangMu said...

hye amir...aunty qis dh tgk amir pki cd...good luck k..doa2 darwishes pick up your name nnt ek...

Faryza said...

yeah!!!! aunty qis dah tgk Amir pki CD.tq..darwishes pilih Amir ye jd pemenang..tq muaahhh

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::