Thursday, February 11, 2010
Home » » ::Baju Amir untuk daddy::

::Baju Amir untuk daddy::

Suatu hari mama pergi ke blog mom Amie, dia buat review baju baby dr website ni
tiny thots ..baca2 menarik tetiba mama tgk ada picture ni

*
*
****


I Found Daddy's Transformer Tee
More than meets the... broken leg


Waaaa hahahahahh!!!! sangat menarik sure daddy amir suka.....so apa lagi..mama terus ke website tersebut dan oder baju ni



ni picture kat website laa...

Hari selasa city -link datang ofis...

buka tgk ada ni
*
*
***


cantik kan paper beg dia...ape di dalam hehehehe
*
*
***



traaa!!!! mama ambik saiz 6-12 months

tapi selalu beli saiz ni ok.tp baju ni nampak besar plak tak pe tahan lama kan...heheeheh
hapi...send pic baju ni kat daddy..punya gelak laa dia...uhuhhuu..

hari tu beli baju bumble bee.. ni optimus prime



cantik tak rambut amir...heheheh mama buat..tinggi kan..rambut dah panjang..kepala cepat peluh..nk kena g potong skit laa.mama rasa.


Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::