Thursday, February 25, 2010
Home » ::First time::

::First time::

waaa...ape yang first time.??? haaa sudah sekian lama mencuba...lama ke??ngeh..ngeh..ngeh
ada juga rezeki aku rupa nye klu korang ada baca entry ni, aku ada mencuba nasib untuk giveaway...
*
*
*
**
cabutan keenam
faryza


weahhhaa!!!!

masa baca entry ni kat blog mamatisya tgh on call...laaa rasa nak melompat baca enrty ni..
wohuhuu!!!!

mamaTisya pewangi LovelyScents

mamaTisya suh email nama, no fon n alamat...
mama dah email kan dah...
tapi memandangkan ahad ni mama akan join Potluck or Blogger's Famili Day 2010
jadi kami akan berjumpa disana..leh buat upacara bagi hadian n bergambar..next week mama tempek picture nye..ehehehehe..
*sebenarnya tak sabor nk dapat hadiah..

Terima kasih di ucapankan pada mamaTisya dan juga MR. Random.
Mr Raondom...u dengar i punya permintaan ye..tq..tq..


ps:/ tak siap2 lagi edit pic cuti CNY aritu...n3 dh siap.hehehe
nnt ye..

1 comment:

mama tisya said...

salam..nanti jumpa ahad ni ye....

ada special offer

http://mamatisya.blogspot.com/2010/02/special-offer-only-for-today.html

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::