Wednesday, May 26, 2010
Home » ::Mama cuti pengepam ::

::Mama cuti pengepam ::

salam.......

Hari-hari mama usung beg aiskrim = beg pam ke tempat keje...mulai isnin 24hb may 2010..
mama ambik cuti ...daddy approve cuti mama untuk mengepam sampai adik keluar nnt..
bukan mama sengaja or malas...tp sgt sedih bawak blk hasil yg sgt sedikit.. daripada sedikit..baik mama tak pam..tp susu masih ada ..malam2 blk keja mama akan bf amir..amir tak mau susu botol kecuali tgh mlm kul 2pg n 5pg ...klu buat gak membazir dia tak mau minum...mmg air susu sikit.tp amir puas kot .....

Bila mama nk stof bf amir??? bila amir tolok sendiri...uhuuhhu....
sangat berbeza dtg keja tanpa beg galas yg besar tu..byk benda yg tertinggal....

Alhamdulilah rezeki bertambah seiring dgn umur... lepas appraisal mama dapat la naik gaji skit..tu laa anak tu rezeki Allah...tgk kan ada rezeki baru untuk baby kan.

insyaAllah pada 4 july 2010 mama akan buat akikah dan besday amir.. kad invitation sedang dlm process ibu mastura..kita kasi mak buyung yg bushan tu keja..hahahah

esok besday saya....heheehehe byk gak wish yg diterima dr FB sejak hari isnin lagi...terima kasih.. Semoga dengan bertambah nye angka umur saya bertambah la rezeki saya, diberi kesihatan yang baik, menjadi mama dan isteri yg best, selamat melahirkan baby yg kedua, dipanjangkan umur...

Alahan- baby no 2 ni alahan kurang skit dr amir dulu, tp kurang selara nk mkn nasi...muntah tetap ada ye...tp tak da la hari2..pastu sakit kepala yg mcm migraine tu.rasa cam nk hentuk kepala dekat dinding..mlm td tahap tak leh tahan dh nk nagis rasa nye urut kepala ngn bam n makan ubat demam doc bg ..br laa lega pagi ni....hope baby mama sihat kat dalam.. dah masuk nk 12 minggu..kejap je ye

emm tak da mood nk tulis..tp kepada member2 blogger mok cik tetap melawat n baca n3 terbaru korang tau..kira nye aku ambil tau la semua pasal korang senyap2.heheheh

Haaaa...lupa plak akhir nye PAMA bln jun dah keluar.. jenuh mencari dan bertanya smua kedai...
dapat gak akhir nya..walaupun secotet je picture nye..pic mokcik tutup mata tetap yg plg depan.uhhuhuhu suka...suka.. mama tisya minta kebenaran cilok pic dr blog ye.tq






ye..aku yg tutup mata main game mkn pisang.heheeh

5 comments:

mama tisya said...

suka la tu gmbr tutup mata die yg beso:-p

Mask-roll said...

weh..aku buat arini kad dia yg lain..hehehe

aku dah beli mag tu last week..xpasan la plak ko terselit kat situ..ngeeeeeeeeeee. balik ni aku tgk lg..wakakak

Faryza said...

mama tisya: semestinya suka sangat...gelamor walaupun tutup mata.wahahah
mas: ko kena siap kan assignment kad aku tu arini gak..sbb esok ko nk tuang keja..hahaha... haaa belek..muka surat 112 tau..aku plg depan tu..baik ko tgk bebetul.

Huda said...

hik3..xper rezeki anak2 pasti ada :)

Nia said...

ye..ye,,aku yang sebelah ko tu..hehe

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::