Sunday, July 4, 2010
Home » ::Jemputan Majlis Aqiqah & Hari Lahir Amir (add map)::

::Jemputan Majlis Aqiqah & Hari Lahir Amir (add map)::

Salam....... mama dengan ini ingin menjemput semua blogger dan rakan2 semua ke Majlis Aqiqah & Hari Lahir Amir . Sesapa yang terbaca entry ini dengan secara automatic nye mama menjemput anda hadir...



*bole click untuk besar image




*bole click untuk besar image


*bole click untuk besar image


Besday amir 3 july 2010 tapi mama buat 4 july 2010......ahad kan semua cuti leh la datang kan...
Map nye nnt mama upload tak siap lagi daddy tgh bt.hehehe...sesapa yang free leh la dtg sms or call no kat dalam kad tu ye...... mama buat simple2 je..tak pandai sgt..heheehe tak da tema pun..emmm guna tema 1 Malaysia bole.hehehehe

ok...di harap ada yang sudi hadir untuk memeriahkan majlis... tq.....



8 comments:

** atie + aisyah ** said...

moga majlis berjalan dengan lancar :)

[-suziey-] said...

weee bestnye ade kek..ehehee insyaAllah..

Faryza said...

tq atie n kak suziey...datang la ye klu ada kelapangan..

yatie chomeyl said...

kalau berkesempatan nanti, nk p la terjah aqiqah amir ni ;)

Faryza said...

waaa best nye klu kak yatie dapat datang....

cHiQu3CHiLL said...

bulehkah aku dtg..?? mahu sgt2 tgk ank ko tuh...

Faryza said...

bole laa sesangat nye..mari la..ko dah baca entry maksudnya ko dijemput la...sila2..hehehe

Huda said...

insyaAllah..aku doakan semuanya jalan dgn baik :)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::