Friday, July 23, 2010
Home » ::CUCI The Musical ::

::CUCI The Musical ::

Salam...apekah penyakit malas..uhuhhuhu byk benda nk update tp bila penyakit malas datang menyerang waaa!!!! benci...

kembali kepada topic asal...



apa yang ada dalam sampul ini..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



2 tiket Theater


kasi zoom in skit...



Cuci The Musical.....
1 aug 2010
3.ptg


Sejak Amir lahir mama n daddy tak pernah tgk wayang ...lama tu kan dekat 1 thn 1 bulan laa kan... last tgk wayang transfomer 2 , seminggu seblum Amir lahir...tu sbb Amir jd transfomer pusing ke paha kepala dia..uhuhkkkhukkuhkk dh la kena kuar kot tingkap bukan pintu walaupun keturunan PINTO..ahhaah ada kena mengena ke? bwekkk!!!!!

Memandangkan syarat2 Theater tak leh bawak masuk kanak2, maka mama n daddy akan dating berdua hari itu...lalalalalala.... sori amir...amir dah big boy kan...amir duk umah ngn Pahmy n atuk ok....heheehhe kasi laa chance mama dating ngn daddy plak...
****tp hati mama tetap ada sayu tinggal amir..sbb mama tinggal amir gie keja je..gie jalan mana semua mama hangkut...


Ni jugak ada lah Theater pertama mama akan menonton hati berbunga2 gak la... sblum ni teringin nk tgk Puteri Gunung ledang..tp tak sempat tiket hbs yang ada mahal2 je...
ni cam ne mama dpt tiket ni ?????? shhhhhsss!!! mama dapat dr ofis laaa..ehhehehehe

Afdlin shuaki ada buat contest Cuci bersama Pos Msia... so sebagai pekerja pos msia ada laa skit tiket dia bagi kat kami... dpt email , sapa nk kena cepat 10 tiket je.. saje cuba nasib reply nak 2 tiket..terus confirm ...waaaa best...ape lagi pucuk di cipta kan..hahahah
terus call daddy kita gie nak...daddy mmg minat citer cuci laju je dia ckp ok....
syok nye.....
so nnt after 1 aug 2010 mama komen cam ne theater tu best ke tak ok....

ps: nak upload pic amir aqiqah tp ada yg hilang plak nnt ye...mama upload sebelum semasa dan selepas.......

daaaaaaaaaaaaaaaa......




1 comment:

~~@lyci@~~ said...

best.. best.. slamat menonton dan dating ye mama amir hehe..

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::