Thursday, September 23, 2010
Home » ::Genap 1 Tahun ::

::Genap 1 Tahun ::

pada tarikh yang sama hari ini 23 sept 2010, pada tahun lepas iaitu bersamaan 4 syawal 1430H
waktu ini aku on da way gie hospital taiping untuk melawat abah.
tp dalam perjalanan pergi terima 2 panggilan dr kak nor. yang pertama, jaja cepat abah dah tak sedar diri...
yang kedua...jaja abah dah tak da jaaa........
nape abah tak tunggu adik datang.... sekejap je lagi adik sampai................................
abah.... adik sayang abah adik rindu abah...
pada saat ini gak air mata ini mmg tak leh nk dibendung lagi.. aku menaip sambil berteman kan air mata sekarang. rasa nye perlu aku luahkan rasa hati dekat blog aku ni. klu aku ckp ngn org ade ke org yg nk drg.. bila taip tak sape akan bole suruh aku stop...

abah..........

adik rindu nk drg abah buat lawak.. abah sentiasa nak org lain happy.. sbb tu abah pergi dengan senyuman yang terukir cantik dibibirnya..

abah........
mak sunyi sangat tanpa abah. tahun ni mak buka puasa seseorg dan bersahur bersama acik.
sampai ada 1 hari mak terkenangkan abah dia tertido sedar2 dh 5 minit org berbuka. sedih sangat...

tahun lps jaja tak sempat rasa nasi ulam buatan tangan abah.. jaja nekad nk makan nasi ulam tahun ni. minta johan potong halus2 macam abah buat. sedap sangat abah.....

ape kabar abah kat sana..... tentu abah tengah tgk jaja dr jauh dengan senyuman manis kan...
semoga abah tenang di sana.


Ya Allah,Ampun kan la dosa-dosa arwah abah,
Ya Allah, rahmati laa roh arwah abah,
tempatkan laa arwah abah dalam
golong orang2 yang beriman dan
disayangi Mu Ya Allah.
Lapangkan la kubur arwah abah
dan terangi la Kubur abah dengan
cahaya Nur Mu Ya Allah.
AL- FATIHAH.....


3 comments:

Mask-roll said...

al-fatihah...

Huda said...

sabarla teman..

✿ EyZa ✿ said...

Amin.. InsyaAllah, doa anak2 yg soleh pasti akan smpai pada arwah..

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::