Wednesday, August 10, 2011
Home » » ::Roti john @ roti mama faryza::

::Roti john @ roti mama faryza::


Juadah berbuka puasa semalam.ni idea MIL saya la.huhu sedap ooo daging n telur tebal punya.hehe



Rasa nye saya belum ucap selamat berpuasa pada semua kan..

sy nk guna budak kecik kat bawah ni :


Selamat berpuasa semua kawan2 mama..

comel tak saya..hehehe


Susah betul abang amir nk snap picture dia..

mama suh cakap dekat semua kawan2 mama..
semoga ramadhan kali ni kita semua dapat lebih beramal dari tahun sebelum nye..
Amir tak pose lagi.. br 2 tahun.. nanti mama ckp..

heheheh

Published with Blogger-droid v1.7.4

5 comments:

Zura said...

senang je buat roti tue..hehe..

...sWeeT uMi... said...

dap nye..yum yum...ada gak niat nak wat time puasa2 ni...insyallah hujung mggu ni kot heheheh

Huda said...

sedapnye :)

Mask-roll said...

bagus weh...wat sendiri jer..aku pon buat minggu lepas time my sis balik umah parents..ko tau la anak kakak aku brape kan?? hahaha aku buat same size dgn ko...8 biji...hohoh sume lesap... kata ramai kan...hehehe best kan buat sendiri??? satisfy sgt... nak letak mayo lebih ke..apeke..ikot suke je... :p

Ya ALya said...

sedapnyer...lagi2 daging tu......

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::