Wednesday, October 14, 2009
Home » MamaTisya Duit Raya Giveaway

MamaTisya Duit Raya Giveaway


STICKY MODE smp 14 oktober 2009




Salam syawal...dah 18 syawal hari ini..maka abah telah tinggal kan kami 14hari.

ini adalah first giveaway yang fariza join.saje menghiburkan hati yang sedih.

mmg dah lama teringin nak join giveaway..so tq to MamaTisya kerna menganjurkan giveaway ni.bole tambah duit amir.lagi pun blk kampung tak pegi mana sangat...menghormati permergian abah tercinta. ok jom tgk syarat2 nye.

syarat-syarat yang perlu dilakukan:


  1. Terbuka kepada smua blogger.
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di sini
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti
MamaTisya Duit Raya Giveawaybermula 6 oktober hingga 14 oktober 2009tepat pukul 5.00 ptg.Hanya 5 org yg bertuah sahaja akan terpilih..moga ada rezeki untuk Amir. lagi pun mama tak payah pening nak pilih gambar untuk upload.MamaTisya tak minta gambar..senangkan..jomm ramai2 join...

No comments:

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::