Monday, October 19, 2009
Home » MANGSA BULI CONTEST

MANGSA BULI CONTEST

Stick mode sampai 19 okt 2009





Yeah..second contest...ehh sama kan contest n giveaway...ehhehe
duit raya mama buat dapat mama bagi amir.so contest ni mama pertandingkan picture
amir..klu menang hadiah dapat dekat mama..kira adil la kan amir.heheeh
Kebetulan ada picture mama n daddy buli amir bulan puasa baru ni.
ape lagi mari kita join MANGSA BULI CONTEST yang dianjurkan oleh MoMMy Qastalani.
hadiah dia menarik perfurme mahal lagi.


Amir kena buli
Nama : Amir Adlan Pinto Bin Johan Pinto
Umur semasa gambar diambil : 2 bulan

Al- kisah gambar diatas....

Amir klu dah poopoo (buang air besar) mesti nak cepat2 suruh gantikan pampers dia.
amir geli ada najis dlm pampers dia.heheheh...sebelum pergi umah kak nor kami singgah di Guardian cari sabun mandi untuk amir.tengah jelajah dlm guardian dengar vibrate besar dr amir..."aduh amir dah buat kerja la", daddy cakap."nak buat mcm ne nnt sampai rumah kak nor la kita tukar ",mama cakap dekat daddy. alaa dekat sangat je guardian ngn umah kak nor.masuk kereta dia dh start meregek.minta tukar pampers.masuk rumah kak nor je tak sempat ape dah nagis2...sementara nak tunggu daddy amir beg diapers amir..mama buka baju dia..dia nagis. mama dukung amir sambil buka buka baju tak habis td.tetiba dia senyap bila baju lekat dekat kepala.saje mama biar baju tu tergantung dekat kepala dia.terus dia buat muka blur .daddy cepat2 snap picture muka amir blur kena buli dengan mama.lepas tu baru sedar kut..
teriak la dia.hahahah..
macam kejam je buli budak baru kenal dunia.hehehe


Ye..kepada semua bloger yang menetap di Malaysia (antara 2 syarat teratas)
mari kita reramai join contest ni..memeriahkan lagi contest MANGSA BULI CONTEST yang dianjurkan khas oleh MoMMy Qastalani. klu anda tak da anak pun bole join juga guna picture anak saudara, adik kakak di bawah 7 tahun.Hadiah nye sangat menarik iaitu :
Miniature Anna Sui Night of Fancy dan Miniature Anna Sui Live Your Dream.
hebat kan perfurme mahal..sape nk bagi sesenang weit...hehehe
contest ni dibuka sehingga tarikh mati nye pada 19 October 2009 jam 9 am.
Hanya 2 orang pemenang akan dipilih...sape la yang bertuah..mungkin juga anda.ape tunggu lagi..jom buat entry..syarat2 dia anda bole rujuk di sini MANGSA BULI CONTEST.


p/s: moga ada rezeki amir untuk menang contest ni.hehehehe amin..

3 comments:

Huda said...

gud luck amir!:)

zai kulim said...

re:ok..rajin gak join contest sama ler kita..

karipapsayur said...

terima kasih kerana sudi join contest.

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::