Tuesday, October 20, 2009
Home » PRINCESS ERYNA’S GIVEAWAY – SI KECIL DAN PAKAIAN RAYA

PRINCESS ERYNA’S GIVEAWAY – SI KECIL DAN PAKAIAN RAYA

Stick mode..entry biasa sila scroll kebawah..tq


salam...waaa dah gila plak mama dengan giveaway.hehehe (*huda la ajar ni..:P love u friend..xoxoxo*)

waaa terjumpa kat blog zaikulim giveaway baju raya lagi...Amir ape lagi jom kita meriahkan la Princess Eryna Giveaway. Yang di anjurkan oleh mama Princess Eryna.Hadiahnye sangat menarik...sape nk tau hadiah ape...klik sini Princess Eryna.
Jom ramai2 join giveaway ni...jangan simpan2 gambar anak bergaya di hari raya...

syarat2 peryertaan :

1. Sertakan gambar anak anda sedang memakai pakaian raya dan ceritakan tentang gambar tersebut. done

2. Penyertaan terbuka kepada anak-anak kecil yang berusia 0-3 tahun. Amir berusia 3 bulan

3. Link to blog Princess Eryna in your entry and add my blog in your bloglist : http://akudiazahraa.blogspot.com/ (no link back will be disqualified) done

4. Anda boleh menghantar beberapa gambar yang anda suka tetapi hanya 1 gambar untuk 1 n3. ada seorang je anak..1 je la pic

5. Tinggalkan jejak anda di blog ini sebagai bukti penyertaan. done

6. Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang dilantik… moga2 ada rezeki en Amir

7. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Oktober 2009 tepat jam 12.00 tengahari. Hari ni baru 9 okt 2009..layak2

8. Hanya 3 pemenang bertuah sahaja yang bakal mendapat hadiah utama. ( Mungkin akan ada hadiah extra... bergantung kpd mood penaja bersama) - hadiah2 semua didatangkan dari Sabah. suka laa mutiara ni..cepat Amir baca doa..


"jemput makan kuih raya tu" kate amir..

Salam Aildilfitri...

Nama saya : Amir Adlan Pinto bin Johan pinto

Usia saya : 3 bulan 6 hari.


Waaa cantik bergaya anak mama berbaju melayu johor..gambar ni mama ambil masa pagi raya lepas daddy baru blk solat raya. sebenarnya baju ni mama beli besar..tp anak mama kan badan besar..cuma ketinggian je tak tinggi..heheheh maka kaki dan tangan telah di lipat dan jahit..tu la sesuai je..dapat plak cari warna gray sama baju ngn mama..tercapai hasrat nak beraya sedondon.tgk la Amir bergaya macam orang dah umur 6 bulan je kan..masa raya tu dia baru 2 bulan lebih....hensem kan anak mama seroang ni.heheheh




No comments:

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::