Wednesday, January 13, 2010
Home » ::menan baru X1::

::menan baru X1::

Yeahhh alhamdulilah syukur ada rezeki lebih skit..akhirnya setelah berangan beberapa tahun akhirnya hari isnin lepas benda yang dihajat sudah ada di tangan.Dah lama kumpul duit tp tak cukup2..hehehe

Sejak semester kedua diuniten aku pakai hp nokia butterfly beli 2nd dr Acik..ni first hp tau.pastu Abang Gee minta tukar ngn hp nokia getah oren tu hp kedua.lepas tu tolong nyah n abg yob niaga bugger dekat butterwoth bila cuti semester..dapat hp baru abg yob bagi nokia 3120 kot..lupa la.lepas tu hp tu bisu kejap beli 2nd kat nyah samsung.pastu samsung tu ngiong2 button dia..pakai hp sony erison johan nye..hp tu plak batteri longgar asyik mati je n tempat bateri dia ada yg patah..

waaa aku mmg memerlukan hp baru....anggan2 nak beli Satio..tp mahal la lebih dr bujet.hahahah...so nk beli Aino..bila survey ramai ckp kurang bagus..akhir nye aku beli sony erison Xperia 1...ehhehe..ok la dia pakai window mobile tergagap la skit nk pakai sekarang.nnt2 pandai la kot.byk benda nk belajar..so sesapa yg aku reply sms tak tau sape tu minta maaf la..aku dlm process transfer no hp korang.ada gak yang dh terdelete..wahahaha..sorry laa..





Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::