Thursday, January 7, 2010
Home » » ::Amir masuk 6 bulan::

::Amir masuk 6 bulan::


salam,

aduhaiii maaf la lama tak update..byk keja..mcm2 ada nk tulis...bila la aku nk aktive blog ni blk entah.
pertama- Selamat Tinggal 2009...tahun yang penuh bermakna.
-->>mengandungkan amir sungguh nikmat menjadi wanita.
-->> 27/5/09 aku sudah berusia suku abad..
-->>3 july 09 amir lahir dengan sempurna alhamdulilah...
-->>23 sept 09 Abah tercinta pergi tak kembali -Al-Fatihah
-->> penghujung 2009 aku kurang sihat..sakit tekak, sakit mata, sakit perut..penutup tahun.hehe

kedua-->>010110 Selamat Datang 2009 semoga tahun ni menjadi lebih baik dari yang dulu, dipanjang kan umur, murah rezeki dan diberi kesihatan yang baik.
Arwah abah juga sudah 100 hari meninggalkan kami...

ketiga-->> 2 jan 10 selamat hari lahir buat kak nyah...dapat hadiah ayam jantan sekor dari pak chak...best...

keempat --> 3 jan 10 Alhamdulilah amir dah setgh tahun = 6 bulan.hehehe Amir dah start makan solid food..dengan itu juga mama dah ada DIPLOMA of Breastfeeding...hehehe




semoga niat mama tercapai utk bf Amir sampai dia 2tahun.insyaAllah...doa2 kan la..
selamat hari lahir untuk Nazmin...



mama tak sempat lagi masak bubur utk amir..insyaAllah sabtu ini mama buat.skrang amir mamam biskut rusk .blum check up lagi malam ni nak g.


-- amir suka main sembur2 air liur berbuih2..habis la rambut mama.
--dah start angkat buntut..klu marah lagi la menyondol kepala terangkat badan semua.
--suka gigit...
--amir dah nak sama tinggi mama bila mama bersila kat bawah..bagus la anak tinggi senang mama.hehehe
--susah tido skrang sejak demam aritu..penat la mama...
--suka nk borak n ajak org main.
--suka guling2 satu umah..terkeluar dr kawasan yg dihad kan.

Tahniah buat Sabarina, Pudin,Jep yang dah bertunang..dan tahniah buat Kak min officemate dan Masitoah yang telah bernikah...ramai yang nak kawin tahun ni..kopak la poket..dengan yang mengandung anak pertama pun ramai gak..aduh perlu buat bajet ni.
Hp lama abang bagi pun dh berikat getah..waaa sangat nk suruh beli baru...tgh survey la..
ok laa nnt sambung..insyaAllah akan rajin kan diri update.hehehe


***picture update esok.heeheh

3 comments:

Huda said...

hepi 6 month bzday amir~
ummi huda ade hutang ni..insyaAllah nnti ummi huda bagi yer..dun wori~

Mask-roll said...

wah amir dah setgh thn...jap jer kan... nnt anak ibu kluar..leh main dgn amir @ nearest playground k?? hehehe

Faryza said...

heheheh suka nye...bila la amir nk dpt hutang dr ummi huda.heheh datang KL selalu tp tak jumpa amir pun..

ibu...dah dpt pilih nama ke??waiting......boy or girl...tuuuuuuuuuuuuuttttt..

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::