Thursday, January 6, 2011
Home » » ::Esok balik kampung::

::Esok balik kampung::

salam...

Aduhai... banyak cerita mama tak update..tak pe mama simpan jd pekasam dulu bole hehehe.
memula nk ucap terima kasih pada kak yong atas hadiah susu hi goat special entry akan menyusul nnt. hubby sibuk pic ada dlm hp dia. ke dua terima kasih pada huda untuk key chain yang cantik itu.. mai laa kamunting tgk Azri nnt..

Isnin lepas Amir 18 bulan atau 1 tahun 6 bulan... anak mama dah besar laa..
selasa ada follow up Azri sekali cucuk amir 18 bulan.. next cucuk tunggu darjah 1..lama lagi..heheh
Alhamdulilah... Azri sihat sepenuh nye. result urine dan blood culture semua normal , clear no bakteria.. Azri sihat bole blk kampung doctor cakap.hehehe.. adek 18 hari dah 4.3kg. walaupun muka dh nampak susut skit..tp berat maintain naik.. Alhamdulilah Azri dah pandai minum banyak .... good boy.. so kali mama pam tu dpt laa 8 or 5 oz. klu dulu 10 oz sekali pam.
peti sejuk dah penuh susu EBM Azri, mama tak risau nk pening pale buat EBM sblum keja.
Tp still kena pam gak untuk maintain kan production kan.

Yeaahhaaa... halooo org kampung... sy nk balik kg... bawak org baru.. tak sabar diorg nk jumpa Azri.. banyak kali dah tanya.. duduk kg lagi senyap laa blog mama ni ...emmm...

En nuffnang pun dah majuk habis smua BE dh jadi ME..tak da BE baru plak tu. tinggal 1 je ... sob..sob..sob... en nuff.. sy cuti bersalin laa... susah skit nk berblogging.. jgn laaa marah sy sampai tak nk bg BE...

Ok laa.. sampai sini dulu...bye...


6 comments:

chugie said...

selamat balik ke kg.. hati2 dalam perjalan ye.

Faryza said...

tq...bila nk meletup?

Huda said...

erm..pakai laptop johanla bawak blk kg..pastu beli broadbang..leh update selalu :) hadiah azri insyaAllah nnti dh ada aku poskan..x dan lg nk p beli..take care!

Zura said...

elok2...chugie tue bulan 2 duenye..hehehe...aku jwbkan ye zie...

Mask-roll said...

xdpt gak aku menjenguk ko fariza...sedih la plak... mmg bz sgt..harith dmm...adoyai.. xmo la melawat mlm kan..bb..xelok la plak... ape2pon..jmpe azri nnt la yer.pas mama balik sni... sori syg..take care tau!

W a n i e said...

kak faryza..

barang tu baru sampai petang kelmarin akak.. sorry, baru bg tau pg ni.. =) thanks again.. erm, katalog baru xda ke? =)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::