Monday, September 7, 2009
Home » » ::Amir dah 2 bulan::

::Amir dah 2 bulan::

Alhamdulilah 3 sept 2009 genap 2 bulan umur amir.tapi mama bawak cucuk 4hb..saja ambik cuti, takut2 Amir demam...alhamdulilah tak demam..banyak nak cerita ni..dari habis pantang sampai sekrang dah start kerja.opsss lupa plak 1 sept 2009 aku dah start kerja..seronok nak pergi kerja kembali..tetapi :(( sangat la sedih untuk meninggal kan sekecik en Amir...waah!!!
dah siap smua bagi susu pakai tudung Amir jaga cam tau je mama dia nk g kerja...nak babai mama kot.hehehe tp bila tgk mata buka luas...waa bertakung gak air mata ni..hahahah igt kan kuat..simpan dlm hati je..:P.
3 kali buat call kat mummy tanya kabar sekecik..dah minum k?buat ape?meragam tak...tp itu bukan untuk hari pertama sahaja...dah jd biasa sampai hari ni..alhamdulilah production susu ok dibulan pose ni...syukur rezeki amir...dah macam gugu gaga era..tp ni gugu gaga Fariza..bawak bag pack mcm laptop tp sebenarnya ada spectra 3 n susu baby Amir.heeheh
Alhamdulilah terbentuk juga blogspot baru aku..blog dulu still hidup..yelaa sejak belajar lg maa..dah lama mcm2 ada...

ok laa nnt aku karang cerita dr lepas pantang dan juga update picture baru amir..
lupa bawak extension SD card..

ok..see u.


2 comments:

Huda said...

sob sob..mcm tu la aku rase bile nak tinggal husna pegi bali :)

on d way tu nangis je..huhu..

Faryza said...

huhuuh...jauh cam tu la rasa kan..aku ok lg laa..hehehe tp bila nk dkt time blk je..rasa nk terbang sampai cepat...tp ape pun aku sampai x pegang amir dulu..basuh tangan kaki muka br g jumpa amir.skrang kan mcm2 penyakit ada..takut maa

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::