Friday, September 11, 2009
Home » ::Terima kad raya::(update kad raya dari kak yatie)

::Terima kad raya::(update kad raya dari kak yatie)


Kad raya ke empat dari kak yatie...terima kasih kak yatie semoga mendapat result yang best untuk exam TOEFL...








kad raya ke tiga dari Puan Mastura...semoga murah rezeki cepat2 dapat baby...hehehe tq mas..untuk kad ko yg cantik ini.




Second kad raya dari Huda..meh meriahkan rumah baru dengan gantungan kad raya dari sahabat..sape lagi nak bagi kad raya...cepat2 aku nak gantung kad dinding umah baru ni...hehehe
Teringat zaman sekolah dulu...wajib beli kad raya...pastu simpan semua gantung kat dinding..cantik je...tp sekarang payah nak jumpa rumah yang ada kad raya gantung kad dinding dah kan...yelaa semua nye dh bagi guna blog la, friendster, facebook email...
klu dulu2 pos malaysia siap ambik pekerja untuk bulan puasa uruskan kad...tapi tak tau la sekang...
seronok sangat bila posmen datang rumah...tambah pulak bila dah send dekat kawan2 so tunggu diorang balas la...sape tak balas tahun depan nama dia kena tolak dr senarai..hehheehhe
ada yang kretive buat sendiri kad raya..siap duh duit raya 1 sen la 5 sen la...waaa rindu zaman kecik2 dulu..kad raya tahun lepas simpan jangan buang..pastu gantung sekali dengan tahun ni..kan jadi banyak..kuang..kaung..kaung...tahun ni baru 1 kad raya je aku dapat.....huhuuh...
ok..sape nak kasi lagi leh aku update lagi entry ni...jemput..jemput..(aku tgh edit kad nak sendiri...nnt aku post..)eheheh






Terima kasih kak ara...saya dah tempek kad akak cam kena je ngn blog saya..sape nk bagi lagi..sila2..akan dipaparkan disini...nanti saya buat pulak kad...
Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::