Thursday, May 26, 2011
Home » » ::FM Sarawak dari kak Suziey::

::FM Sarawak dari kak Suziey::

Salaam...
Yeaaahh!!! saya dapat FM dari Sarawak...

FM ni dari sarawak..
diberi oleh kak Suziey dari blog something........

Kak suziey rajin gie holiday sana sini..
baik hati selalu bagi GA bila gie jejalan mana.
tapi saya dah terlepas GA FM dia. buka2 dan result..
sob..sob..sob...
Actually..ceh ckp org london plak..
kami ni officemate. eheheh jangan marah ye..
atas pujuk kan , rayuan dan perasaan tak malu
saya minta kak suziey FM 1..
yeeahhh saya berjaya.. dpt laa seekor burung kenyalang...
ok laa kan tak dapat sampai sarawak tapi dapat FM dari Sarawak..


Terima kasih sangat.. ye Kak suziey...

Meh tgk apa ada dekat Sarawak..dekat blog kak suziey .
Kak suziey klu gie mana2 dia akan buat review habis- habisan..
so klu kita tak dpt pergi tp dpt baca blog dia pun rasa cam dh sampai sana dah..
huhuhu ayat org tak pernah sampai sarawak lg mmg mcm ni.hahahah


ps: ok tak kak suziey?? dpt FM free so sy dh buat review promote blog akak. free ni..eheheh


5 comments:

...sWeeT uMi... said...

cantek nye FM dia...simpan leklok tau...umi nye dah tak tau ke mana hala dah...dak hero slalu mek main huhuhu...

etiey.com© said...

tahniah!

[-suziey-] said...

hahaha..promo free ek..haih tgh bz buat paper gigih akk masuk blog awk ni..ekeke:D tenkiu ler..akk xharap pn awk buat review promo..tp dh buat kan.syukur alhamdulillah..hiks:p

Huda said...

kak suziey mmg baik hati :)

chekna @ mama ziyad said...

pernah dapat satu FM camtu gak, tp kepalanya dah patah... :(

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::