Tuesday, May 10, 2011
Home » » ::Menang GA Miakididdles::

::Menang GA Miakididdles::

Salam...

alhamdulilah rezeki bulan 5.. tersangkut pulak no saya dlm random untuk hadiah tambahan..

ni hadiah nye..tak tau laa dapat yang mana... leh request ke alin??hhehehe


1. Salwa
4. nurul azham
16. Baby
44. Yati nor
24. Farahah Aida
36. Faryza


saya suka bw ke blog Miakididdles , suka baca tips2 yang alin kongsi tentang BF dan lain2...
tq alin..

ps:/ dah lama tak join GA dan contest atas sbb busy.. dah selalu nye luck sy ke laut.. tp ni dah kembali kan semangat sy nk join plak..heheh

3 comments:

Mask-roll said...

wah! nak jugak! hahahah

weh..aku xde mase btl la nk masuk contest2 nie.. adoyai.. teringin gak nk dapat hadiah..huhuhu

Zura said...

tahniah fariza..rezeki anak tue..

Momma Mia said...

hehe tahniah dear!!
suprise2... lain kali kalo da lagi kita pilih yer...

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::