Wednesday, May 18, 2011
Home » » ::Samsung Galaxy Ace::

::Samsung Galaxy Ace::


source : pakcik Google

Alhamdulilah tercapai hasrat nak beli hp baru. hp xperia 1, dah lama tak bole pakai.. pinjam hp anak sedara 2 bulan.. ceitt malu je kan.. huhuhu ada aku kesah..
hp xperia 1 rosak langsung tak leh buka.. maka tamat laa smua riwayat nye.. tp sayang no hp kawan2 lama ada yg save dlm hp tu tak dapat diselamatkan.. so maaf ye kawan2 klu sy lupa no kamu.. huhhu
ada no yg dlm sim card.
masih dalam process mengenali hati budi hp baru.. mengenali en android .. waa lama tak explore teknologi ni..huhuuh
tp kena hati2 la banyak pakai internet .... kat rumah ok la ada wifi. so kena on tempat ada wifi ok laa xda la kena bayor.. aritu kedai mak cik jual laksa xda wifi... naik laa bil mokcik....waaa.!!!!
kena hati2.. banyak gak application yg free download dr android market... banyak kena belajar ni..
dh lunch laa.. nnt kita citer2 lagi..

Ps: tahniah pada pemenang Aksi si Cilik berasikal... clik sini utk result penuh ...




No comments:

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::