Friday, February 18, 2011
Home » » ::Azri sudah 2 bulan::

::Azri sudah 2 bulan::

Alhamdulilah.. permata hati mama no 2 dah berumur 2 bulan..

kejap sungguh masa berlalu... org lain ckp kejap sy yg lalui lagi rasa kejap.masuk keja ni pun ramai cam terkejut tgk sy dh kembali keja.. ada yg ckp ehh dh kecik dah..hahaha baby dh kuar.. kecik laa..itu pun perut masih lagi buncit!!! ehh citer pasal Azri ok..

Azri dah pergi cucuk 2 bulan.. berat sudah naik lagi.. sebanyak 800g..so jd 5.8kg mantap.... good boy azri tak nangis . yg nangis abang amir yg check tekak dia.aduhai.. dapat lolipop senyap la.

Azri lepas habis pantang lagi dah pandai bersembang.. pantang klu x da org sebelah dia bising laa.. xyah angkat tp kena layan dia borak.. senyum gelak2..
Azri pengeli org nye.. klu geletek dada dia dh senyum sambil badan mengeliting sana sini.
Azri dah bole pusing2 skit.. smlm mama tgk dia lonjak siap terangkat buntot..huhuuh
azri makin hari makin panjang.

Alhamdulilah mama tak da masalah nak tinggal dia dekat pahmy dia bila mama keja. tp klu bg susu frozen mmg liyat nk habis. Alahai syg kena minum gak.. byk ni susu frozen... rezeki adik tu.tp bila mama blk keja dia balas dendam ..... melekat je laa minum byk ... daddy ckp dia kenyang tapi tak puas.. huhuhu.. ok laa layan pic adek azri 2 bulan....

ni kena acah2 ngn mama dia gelak..cantik je..

pic ni ambik pagi semlm kul 7pg sblum mama n daddy gie keja.


kekadang tgk dia cam rasa dh umur 3-4 bln.. smua baju
amir 3-6, 6bln ke dia bole pakai dah.huhuhu


mana bole tak da pic amir kan...

suka dia ambik gambar..

pssst: smlm ada staff baru masuk.. nama dia Azri....sama nama anak saya la..tergelak kecik..hehehe

4 comments:

Fieza79 said...

2 bulan..tp nmpk besar la..mcm 3-4 bln je gaya nya..maybe baby skrg cpt membesar dan cerdik tk mcm dulu2 kan...

Faryza said...

yee.. fieza... tu tgk dlm pic je. klu jom lagi la.. amir dulu dh 3-4 bln br pic cun dpt yg gelak. ni hbs pantang 45 hari dh pandai gelak..

yatie chomeyl said...

besar nampak azri, bam bamcomelll...geraaam :)

Huda said...

bam bam dah azri :) sejibik muka amir :)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::