Friday, February 18, 2011
Home » , » ::Mama dapat mutiara dari Mamazahra::

::Mama dapat mutiara dari Mamazahra::

salam..

Wooow!!!! best kan tajuk nye...

mamazahraa ada buat CONTEST @akudiazahraa.blogspot.com

simple je contest nye teka umur zahraa.. xyah buat entry pun.. tp entah nape kurang sambutan..sedih gak.. mama ada letak banner contest ni dekat blog contest..tp tak tau la ada org perasaan ke tidak... aleh2 mama seorg je peserta nye.. pastu bila mamazahraa ckp nak tutup baru la ada 3-4 org lagi join.... lepas tu mamazahraa minta alamat... dia kate nk hantar hadiah. mungkin dia busy kot.. minggu ni br dia confirm balik. smlm dia hantar by pos ekspres hari ini dah sampai..

dalam email mamazahraa ckp "hadiah kecik jerr... terbang jauh dr Sabah... hope awk suka.... "

tp pelik kotak dia besar...

uhhuhu hati ku sgt teruja... apa didalam...


waaaahh.. beg comel je kan... leh isi syiling.. tp ada bunyi dekat dlm dia laaa..





meh kita tgk apa di dalam nye....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

seperti tajuk di atas... mutiara sgt cantikk lihat laaa...


Mamazahraa saya sangat teruja lagi suka.. i like it.. kekeke
terima kasih..
peluk cium buat zahraa comel...

6 comments:

Mask-roll said...

dr sabah kan..mmg pemes mutiara... congrates..

-aku bkn xmo masuk contest2..kdg2 kurang alert n bz skit lately.-

EiJa ZaQuaN said...

tahniah..
cantik gelang mutiara ni

byk sgt contest ..eija pun x sempat nak kejar sume contest yg ditag..ehehe

✿etiey erywan✿ said...

tahniah.. cantik. yg penting dpt free tu kan ;P

~~@lyci@~~ said...

cantiknya mutiara tu..

princess_eryna said...

thanks for this entry... ngam x kat tgn?

kakyong said...

tahniah.. cantik gelang mutiara tu... boleh la melaram.. ;)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::