Friday, February 25, 2011
Home » » ::Rezeki Tahun 2011::

::Rezeki Tahun 2011::



Alhamdulilah......

Mulai 1 hb march 2011, Mama ngn daddy keja 1 tempat yang sama... Daddy berjaya dapat kerja dekat Pos Malaysia.
Alhamdulilah.... So maka nye tepat jam 5.30 ptg mama dah kena siap untuk balik. klu dulu mama kena tgu 5.45 or 6ptg baru turun daddy sampai...hehehehe
tadi dah pergi shopping baju kerja daddy dekat sogo sale...hehehe time sale laa kan nk shopping.

Tambah anak Tambah Rezeki... saya tetap percaya setiap anak yang Allah kurnia kan pada kita tentu akan ada rezeki dia... cepat dengan lambat sahaja.
Mama nye rezeki pun bertambah gak.. syukur alhamdulilah.. dengan pertambahan rezeki ni...
mama nak kongsi skit ngn kawan2 nanti..

tapi kali ni bukan mama buat contest , GA atau seangkatan dengan nye. tapi mama jadi penaja contest kak yong nanti.... sekarang tengah survey hadiah.. contest nye pun blum mula lagi. hehehe nanti kan nye ye....

Tahniah juga buat kawan mama Puan Mastura, suami dia pun dapat keja baru ngn gomen. murah rezeki kita tahun ni mas... alhamdulilah.. nnt2 kita gather2.. ok.. pssst.. jom pureen sale nnt.hahaha

2 comments:

Mask-roll said...

alhamdulillah..tula jadual Allah.. harap permulaan 2011 yg baik ni smp bile2 la hendaknye...amin...

pureen? jom! aku tringin nk g sale world of baby kat nilai...saje nk tgk...ok x kat sane...nak x? x silap smp mgu dpn..

Faryza said...

world of baby ok kot..
aku tak suka baju anak ku je..cepat koyak..

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::