Monday, February 21, 2011
Home » » :: Mama bersama Riuh Pagi Era::

:: Mama bersama Riuh Pagi Era::

'Aznil Meriuhkan Pos Malaysia'. Pak Nil dan Riuh pagi era, meriuhkan pagi anda di Pejabat pos terpilih. Sambil menjual Setem dan Postcard yg ada gambar paknil dan bersarapan pagi. Sambil membeli setem anda juga menderma pada Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia .



Ni Iklan yang ada di sekitar Dayabumi.


Aznil Riuh pagi era bersama ray dan hanif..
so mama sempat bergambar dengan diorg juga.

Setem rm0.60 berwajah paknil. Setem ni leh pakai tau..
tapi cam sayang je nak pakai.. tgk laa nnt..hehehe..


Postcard paknil cantik kan. tgk yg tengah ada nama mama.. skrang postcard tu dah tampal dekat board.kekeke

pastu mama main game ngn Alin si polis bantuan Pos Msia.
mama menang... alaa tampal lebihan setem dekat atas kertas kosong.
buat bentuk ERA. mama sempat buat EP...
kaki R dah lari.. hahaha..
45 second je.. mama dapat tampal 19 keping.
Alin tampal 12 kot.. mama menang laa hoohhoho...

ada sesapa dengar radio Era pagi td.. ada laa suara mama ..hehehe
Kak yong. akak sulong mama siap call tny.."wee menang ape?",hahaha
mak dengar gak radio.. tp masa game tu mak gie sidai kain laa..dh misss....

saje bergambar kenangan ngn alin dan hadiah..
ape kat dlm tu..
heheheh

dapat mug dari Pos Msia dan T-shirt dari era...
yuhuuu.. leh laa kan..

lepas tu Tan sri Aseh datang. masa nie dh ramai org.. ada 1 bro posmen tinggi ni tlg
snap pic ni.hehehe alaaa maklum laa ketinggian I kan.. comel2 je..

Pak Nil dapat Hadiah Dari Pos Msia.
Setem muka paknil yang dah di frame cantik.


Ehhh mama pun ada bagi pak nil hadiah...
ni haaa Eco Bottle warna kuning..
biar paknil leh bawak air masak kemana sahaja dia pergi.hehehehe
comel kan..ada notes dlm tu.hehehe

Paknil ... saya ingat nak buat Cup cake. tapi tak sempat.ni je yg sempat.. tq paknil..

ehh cam sama laa kita posing.. kan pak nil.hehehe..
bro yg tolong ambik pic tu ckp
muka mama photogenic.
yeker... terima kasih bro..

Sori Acik lupa nak bagitau laa... i tau u jeles tgk pic i bersama pak nil.keekkekeke

next destination:
7. 22 Februari 2011 - Selasa Pejabat Pos Kelana Jaya
8. 23 Februari 2011 - Rabu Pejabat Pos Besar Shah Alam
9. 24 Februari 2011 - Khamis Pejabat Pos Besar Ipoh
10. 25 Februari 2011 - Jumaat Pejabat Pos Bukit Mertajam
psstt: patut hari ni citer pasal Azri dalam nursery dekat hospital.
tp paknil nye citer dulu ye.. nnt i update pasal Azri.

5 comments:

Huda said...

wow! glamer seh :)

EiJa ZaQuaN said...

wow srnoknye dpt berjupe pak nil
..pak nil mmg the best..

yatie chomeyl said...

fariza, suruh paknil mai buat promosi kat pos msia jepun pulak lah hehehe

Mask-roll said...

fariza..nak stem tu...belikan aku 10..nnt aku amik kat ko..heheh wat koleksi..

kakyong said...

24 feb paknil di Ipoh... adeiihh...

dah klik2 HB

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::