Thursday, April 14, 2011
Home » , » :: Amir 21 bulan dan Azri 3 bulan::

:: Amir 21 bulan dan Azri 3 bulan::

Salam... lama dah draf entry picture ni tp tak submit.. huuhuhu melayan bdk ni nye picture..

Anak sape ni? terpinga-pinga je..




Klu daddy pegang camera amir pun sibuk nk pegang gak

Azri nk kutip bintang di langit..
yeahhhaa dapat..tepuk tangan...


Penat laa.. rehat jap..



layannnnn!!!!
Cam dah ngantuk je...


yee dah habis semua contest BF in public baru laa suami tercinta nk snap picture bini dia BF ye..
simpan je laa

Tak da muka mama langsung.. 100% daddy laa..
hensem gitu..hehehe mata coklat.. putih cam daddy..
mama gelap..uhuh berbeza tgk picture atas tu.
tak pe amir ada skit ikut mama.. Allah maha adil..





Comel kan Azri tido dalam carrier




Mama kena kawal 2 anak.. daddy ada hobi baru menembak...

4 comments:

bobhandburry said...

Salam kunjungan... singgahla ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

EiJa ZaQuaN said...

wah azri dh 3 bulan dh..skjp jerk rasanye masa berlalu ye..
mmg encem la azri..boleh thn semangat badan dia..kelebihan BF.:)

kakyong said...

ensem.. 2-2 pun ensem.. kecik2 ni anak2 memang comel.. snap foto byk2.. ;)

dah klik HB utk hari ni

Suhana Shahril said...

Hmm..boys..nak kena nengok slalu ni.mana lah tau jangkit, boleh dpt boy jgk kali ni..kahkah..nmpk sgt kemaruk nk baby boy.Acah jer...

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::