Tuesday, April 19, 2011
Home » » ::Hot air balloon 2011::

::Hot air balloon 2011::

Salam..

cerita yang agak dah basi.. baru dapat nk upload picture gie tgk hot air ballon.
lama dah mama teringin nak gie tgk.. alaa tgk je laa kan nk naik mmg tak da chance.heheh
tambah plak daddy ada DSLR loan dari uncle dia.. so ape lagi gunakan nye.kekekek
jom layan picture.



doremon ..



suka belon ni comel je badut ni .heheh



ehh cam kenal laa...
jom kita zoom dekat skit..



sharifah shahira bersama husband dia.
siap lambai kat azri " hai baby"..hehehe



banyak balon kan..



ni yang tgh terbang jejalan..



kepala Darth Vader starwars ni
berat tak leh nk terbang tinggi pun..huhuhu
ni yang johan target.. tercapai la hasrat nye..kekek



dah tamat simpan dah.huhuhu



pepagi lagi anak2 mama bangun n siap g putrajaya



mama kena kawal 2 anak..
daddy ada hobi baru...menembak..

sian dahaga anak mama..
tunggu daddy masuk tempat balon doremen tu..
kami tak leh masuk.
sape ada pass atau DSLR je leh masuk.

ni cawan no 2.. wahahha...muka tebal je
anak mama gie minta air lagi. nasib baik free..
wallet dalam beg pack daddy yg bwak.

arrrhhhhhh lega.. ape sal bt muka blur ni??

azri dengan dunia dia.. sedap je tido.


Pssst:
Selamat hari lahir buat semua :

16.4.2011- besday acik.. moga sihat2 selalu dan murah rezeki.
18.4.2011 - besday arwah abah yang ke 72 tahun. Al-fatihah untuk arwah abah. moga tenang dan bahagia disana.
19.4.2011 - besday sultan perak... semoga sultan perak dipanjang kan usia.. ampun tuanku.

3 comments:

Huda said...

bestnye..tgk kt tv je la time ada berita psal hot ballon :)

Mask-roll said...

hahah..huda ko ok lg...sbb jauh..aku yg sejengkal ni ha pon x sempat2 lg nk g... adoyai... dr 2 thn lepas! tensi2..thn ni mmg azam giler nak g..skali hubby aku o.station..hurm... hampeh!

kakyong said...

bestnya... bila la ade peluang nak tgk hotballon ni...


dah klik HB

n3 terbaru kakyong.com
Kenali sahabat ibu : Yatie Chomeyl
My wordless Thursday(7)
Tak mudah nak gegar 1000 blogger

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::