Friday, April 8, 2011
Home » , » ::Jadi Mama tunggal 1 minggu::

::Jadi Mama tunggal 1 minggu::


Picture pertama kita 4 beranak.

Salam......

Sob...sob... mama mmg saje buat busy.. tp bila sampai arini mama tak leh lupa teringat2 juga la..
ahad ni petang daddy akan berlepas ke Beijing Trip Tupperware 2011, ahad depan baru balik.
Mama dapat package pergi free... kira leh laa honey moon ngn daddy kan... alang2 tak pernah honeymoon sejak kawin sehingga anak dua.. haaa ko...!!!!

Tapi........mengenakan anak2 mama yang comel2 dan masih kecil tak sanggup mama nak berjauhan ngn diorg selama 8 hari.. ada pulak beijing banjir dek air mata mama nnt... lagi pun azri masih susu badan.. stock susu mmg ada.tak da masalah nk tinggal azri... tp mama kot yang tak leh tido tanpa anak2... tanpa daddy bole lagi...eekekekek

1 minggu mama akan menjadi mama dan daddy = mama tunggal... waaa bertambah laa rutin harian mama..
malam2 kena ganti pampers n buat susu untuk amir dan azri (azri susu badan laa).selalu amir daddy urus kan.. mama urus azri.
kena kemas beg gie keja sendiri.. selalu daddy yang akan kemas beg susu mama.... sesama berkerja sama ye..
mama dah siap smua tinggal nk masukkan ice pack dan botol dlm cooler beg.
kena drive gie keja seorg sambil dgr celotoh paknil.... selalu mama tido je..wahahahhaha hambik ko.....!!!!!!!
blk awal... mandi turun siap dinner siap anak2 untuk tido.. siap susu azri untuk esok hari nye ni mmg tugas mama la..
dan begitu laa seterus nya.. harap anak2 mama faham.. ngn situasi mama.. jadi anak2 yang baik.. jgn banyak ragam ye hero mama sekalian... amin..

hhohoho...
selamat jalan abang sayang... semoga pergi dan pulang dengan selamat serta bawak pulang oleh2 utk kami...

2 comments:

Mask-roll said...

yeke?? sian mama...hehehe. xpela..maam jrg2 kene tgl..skali skale daddy pg... huhuh

g i city xajak! law x..leh join!

juanita said...

jom join

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::