Tuesday, April 12, 2011
Home » » ::Hadiah untuk contest Aksi si Cilik Berbasikal::

::Hadiah untuk contest Aksi si Cilik Berbasikal::

Salam...

mama jadi penaja contest Aksi si Cilik Berbasikal yang dianjurkan oleh kakyong.com berganding bahu dengan syamilamohd.com. Alhamdulilah dah habis dah contest ni dari tarikh tutup nye 30 march 2011 dah naik ke 10 april 2011. so hari ini dah 12hb mmg dah tutup la kan.. pening gak jadi juri.. mcm2 gaya budak comel2 saya tgk. skrang ni masa untuk kak yong kira2 markah dan last senarai peserta yg perlu dijurikan..hehehe..


Ni picture hadiah yang saya taja untuk saguhati 4 orang.

kak yong minta saya taja buku color setiap seorang. tapi rasa cam skit sgt plak..
so sy tambah color nye.. mesti anak2 korang suka kan.. hehehe

haaa.. tak lupa kak yong ada promote blog semua penaja hadiah contest ni.nak baca gie sini :
Jemput singgah ke blog Faryza : penaja contest


rasa nye sy nk copy laa buat kenangan hehehe


kena clik picture bg besar.. tak tau laa cam ne nk bagi besar masuk entry ni...



2 comments:

kakyong said...

faryza,
terima kasih sudi jadi sponsor.. kakyong suka dgn hadiah tu... suka anak2 bila dpt hadiah mcm tu...

contest dah habis,, tp jgn lupa singgah2 sellau yer... :p

Suhana Shahril said...

Dtg jengah blog penaja.

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::