Friday, April 15, 2011
Home » » ::RedVelvet Apa Rasa?? ::

::RedVelvet Apa Rasa?? ::

Salam...

anda suka cupcake??? sure ramai suka kn.. cup cake mmg tak hilang peminat..



keja tangan saya..

kasi zoom skit..






Ni first order sy bt.. tahun 2008.


kemudian dtg plak macaroon:

source : google

gila2 orang suka macaroon ni.. manis kate nye.. color cantik memikat hati.. mcm2 perisa.. belum belajar lg camne nk bt.. dh terlepas 2 kelas..huhuhuhu


baru2 ni tgk status kak shazura pasal Red velvet plak...
emm sedap k?cam ne rasa nye? kak sha sibuk cari nk mkn katenye..
hari ini kawan sy yani, tag picture red velvet dia buat nama sy.. sgt cantik.Yani, mmg ambik tempahan cake.. sy selalu ke blog dia... mmg blog dia selalu jd rujukan pada sy..
ada sesapa nk bagi sy test red velvet tak?ekeeekeeek sy tny yani kate nye, red velvet ni rasa mcm mkn kek aiskrim... emmm sedap nye.. cantik kan.. picture kat bawah ni...



source : google


dengan anak2 yg comel mama nk buat kek.. heheehehehehe klu daddy ada ok laa...

pssst :miss my hubby... ahad ni balik.. tp sure masa dia balik kami anak beranak dah tido.. hhuhu

4 comments:

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

ooo..pdnai buat cupcakes rupenye..sweet jek cupcake yg faryza buat tuh..=)

nway, kite pon tk pernah makan red velvet ni lagi..kira kategori jakun jugaklah kan..heheh

Faryza said...

hhahah.. sesama jakun.. ekekeekke

kakyong said...

kakyong tak reti sgt buat kek ni... kalo buat pun tak brp nak okay.. tp anak2 makan sampai licin..

faryza,
buat le velvet kek tu.. pasni jgn lupa pos sikit ke Ipoh... hehhehe

Huda said...

aku tau wat kek biasa2 je..kek marble :) kek2 lain tau makan je, red velvet tu pun dh start pemes kan skang :) macaroons aku tak gemar sgtla sbb manis..tp sebiji 2 tu lehla telan :)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::