Thursday, October 28, 2010
Home » » :: 1st ME and 4th BE from Nuffnang::

:: 1st ME and 4th BE from Nuffnang::

Salam...

Alhamdulilah.... berhasil juga mama belajar 2- 3 hari dari tutorial kak anje,
opsss jangan salah faham... memang nk bt n3 ni 3 hari lepas tapi tetiba ada keja pulak.. hari kak anje buat entry terharu sbb ada yg belajar nuff berjaya cam sy.
selalu juga melawat mama rifqy..alaaa sejak banyak join contest ni byk merayap byk ilmu laa gak dpt.. tq..tq...

tak percaya dh dpt 1 ME tak da la byk sgt... ohhh yee mama rifqy ada tny pasal beli dpt ME kan..
emmm lps je campaign BE IT center tu habis 2 -3 hari terus kita dpt ME yg kita kumpul.tak da la lama sangat rasa nye. sbb sy pun baru 2- 3 minggu ni dpt BE ni.hahahah saya budak baru belajar juga.. cikgu sy kak anje juga.ekekekke


ok ni mama nye ME....





dan ni plak update BE baru .....lalalaala

alamak...amir dh sampai.. hari ni amir ambik mama dr ofis... bye

3 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah terharunya biler dapat tolong kengkawan then menghasilkan kejayaan...tahniah k...cayok2

Faryza said...

Terima kasih sgt. mmg dah lama cari tutorial nuff ni nasib baik laa ada kak anje yg rajin.heheh

ChAzStYlo said...

salam..camne nk dptkan BE tu?leh ajar x? :)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::