Monday, October 11, 2010
Home » ::Kawan Baru Mr. T ::

::Kawan Baru Mr. T ::

Salam...

rasa ingin berkongsi ngn kawan2 yang lain. tapi klu mana yang dah tau tu duk diam2 laa kan... mungkin sy baru nak update pasal Mr. T ni.
Tq to fieza dari blog dia la aku berkenalan ngn Mr. T ni.

Mr. T @ Mr. Translator yang dimaksudkan adalah website ni : http://www.stars21.com/translator/

Bagus sungguh laa... ape tak nye aku kekadang kena baca standard SAP program yang dlm coding dia ada comment dlm bahasa german.. huhuhuhu haram tak paham kan.
Pastu My english pun sgt poor... jadi dengan ada nye Mr T ni rasa akan banyak membantu aku.
ada dh try td eng to malay, german to eng.... bagus3....



Contoh : German to english click pic to enlarge.

hehehe try laa ye.. just nak kongsi info..



2 comments:

Fiero \^o^/ said...

hehehe
tak sangke aku membantu~ :P

Faryza said...

hohoho terima kasih laa..
mmg sgt membantu...
lps ni kita gie german plak la..ohhoho

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::