Monday, October 25, 2010
Home » ::Mencari mood dan project watermark::

::Mencari mood dan project watermark::

Salam...

Aduhaii... orang tua2 cakap.. pagi tak elok muka masam rezeki tak masuk nnt.. mmg pun betul gaji belum masuk dh kering kontang ni.uhhuhu

nape ntah mood kelaut.......hilang entah kemana tercicir. rasa nk tido je depan pc ni.

Project Watermark.... memula nk tempah dekat blog ni. emmmm
tapi bila tny johan dia ckp try la bt sendiri dulu. huhuhu maka itu aku pun dh try bt sendiri.. skit lagi kot nk siap ntah laa cantik ke tidak ... tunggu je laa ptg ni or esok br siap aku upload.
sabtu lepas aku kena false alarm labor , huhuuh dulu tak pun rasa.. nnt aku citer....next n3 laa..

Rasa nk tido laaa.... mcm mkn ubat selesema je.. aduhai.. ok chow.....

No comments:

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::