Tuesday, October 19, 2010
Home » ::MyVi SE hitam gerak sendiri ::

::MyVi SE hitam gerak sendiri ::

salam...

Tajuk cam seram je kan..huhuhu
teringat masa belajar kat uniten dulu pernah bawak kereta abang gee wira... pastu ada budak lelaki ni nama dia Bala.. tetiba je kat kelas dia ckp.. " weii korang nk tau tak dalam uniten ada kereta wira gerak sendiri"... memula aku cam tak perasaan.. dh diulang byk kali br aku paham dia perli aku laaa... mana tak nye klu ikut dari belakang wira tu tak nampak kepala pemandu. sbb tu diorng ckp kereta wira jalan sendiri... yelaaa magic jgn dengki laa ngn aku... tau la aku ni pendek. so bila driver tak nampak laa kepala dr belakang. senggal nye Bala..

Teringat kisah tu pagi ni... hari ini johan ada training tupperware, so aku kena driver sendiri ke tempat keja. rasa2 dulu masa mangandung amir bila perut dh besar tak pernah kot driver sendiri.tak da masalah bagi aku nak driver sbb aku lama tak drive dh biasa dh. pagi tadi mummy ada suh bawak kereta altis auto senang skit.. tp tak berani laaa kereta pak mertua...
memula masuk kereta dh berlangar perut ngn stereng kereta.. try adjust.. kaki plak sat gie tak sampai.. pastu try adjust sandar kan kerusi.. emmm ok.. maksimum panjang tangan diperlukan utk drive hari ini dan maksimum kaki kiri diperlukan utk jijak clash. hoohoho
sian adek asyik kena langar ngn stereng.. bila mengeras laaa.. mama dh pesankan hari ini kita drive kereta kena behave... nasib baik adek tak keras teruk2.wahahahah
bila dh sandar dgn maksimum mesti laa kepala aku akan turun kebawah lagi.. tu laa teringat diolag Bala masa belajar kat uniten dulu.
ni lain skit laa sbb johan nye kereta MyVi SE hitam... bergerak sendiri menuju ke KL dari BTHO. ohhohoo.... macam ne laa blk nnt..... alhamdulilah sampai ngn selamat. blum kul 8 pagi dh sampai ofis.. syok sungguh...hehehe


macam ni laa adek dlm perut mama sekang.. sori ye adek.. nnt kita suh daddy tukar seteng bagi kecik skit tak da la langar adek kan.ekkekeke




4 comments:

Huda said...

hihi..klakar pun yer time studi dulu :) memorable sgt..

Faryza said...

rindu kan.. cam nk ambik cuti 1 hari gie lepak uniten..kekeke nk join huda?

Nia said...

hehe,..ingatkan cerita seram tadi.
take care dear!

Faryza said...

heheh.. tq nia..

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::