Thursday, October 21, 2010
Home » ::Chiangmai trip >> mama sedih ::

::Chiangmai trip >> mama sedih ::


Salam...

Agak busy pagi ini dari pagi lagi.... dengan orang nak beli holder id.alhamdulilah rezeki.
keja pun hari ini juga functional nk update...
sekian lama berminggu mama tanya daddy pasal chiangmai trip tupperware yang daddy kena attend akhirnye ....
arini terjawab sudah.. daddy akan pergi lepas raya haji....
21hb to 24hb nov 2010.
Edd mama 12.12.2010..... agak2 sempat tak mama bersalin bulan 12 ye??
emmmmmm
daddy : berat hati abang....



pic : from pakcik Google.


3 comments:

[-suziey-] said...

uish pegi je la ikt..klu bersalin dpt ank chiang mai..heehe:p

risky la faryza..susah klu terberanak kt sana..

Huda said...

wow!susah nak jawab..if condition healthy ko ok, rasenye doc bg kut lepas...tp tgk gak keadaannye..if aku, xperla kut nx time ade rezeki lain lak nak g..too risky tul kata suziey.

Faryza said...

kak suziey : saya mmg tak pergi tarik diri dari awal.

Huda: dah 37 minggu masa tu.. mana doc bagi.hhuhuhu

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::