Friday, October 22, 2010
Home » ::Chiangmai trip Tupperware Daddy aje pergi ::

::Chiangmai trip Tupperware Daddy aje pergi ::

Salam...

Rasa nye ada salah paham kot bagi yang dh baca entry ni ::Chiangmai trip >> mama sedih ::
ok cam ni.. Mama mmg dpt pergi FREE ngn daddy ke chiangmai. tp bila dh tau mengandung,
mmg dh lama tarikdiri tapi. daddy kena pergi gak.
ni kira nye dh kali ke 3 mama tarik diri:
1 tahun 2008 Vietnam dh dekat nak kawin.. parent tak bagi pergi.
2 tahun 2009 Bali dh dkt due amir nak lahir
3 tahun 2010 Chaingmai mama dah 37 minggu tunggu hari je..

dengan perut mama yg org kate jatuh sgt dan besor sampai ada kat 5 org yg kate " adik ni mengandung kembar ke?".huhuhu adakah pihak syarikat kapal terbang nk bagi mama naik kapal terbang dia? hohoho jawapan nye sudah pasti TIDAK!!!

Actually mama tak sedih pun tak dapat ikut trip tu....
tapi sedih sbb daddy pergi chiangmai masa mama dh sarat mengandung adek...
ape bole buat kan... doa je laaa....
smlm pun mama ada tanya daddy,

mama: agak2 sempat ke mama bersalin bulan 12 ye?
daddy : ape2 pun biar daddy balik dr chaingmai dulu baru adek kuar ye....
daddy : klu 21 hb tu tetiba mama pecah air ketuban... bye..bye chiangmai.. daddy tak nak gie.
mama : tak pe laa daddy gie je la...(dlm hati ada sedih)

malam tadi dh tido tapi kul 1 pg bangun solat isyak... lps tu tak leh tido... duk terpikir je..
sape laa nk teman mama dlm labour room (cita2 nk bersalin normal ) or dlm OT...
klu masa tu daddy tak da.....

tapi pagi ni...mama rasa malas laa nk pikir.. insyaAllah adek lahir bln 12 kot kan adek...

sejarah anak pertama:
amir punya EDD 3 ogos 2009, tapi setiap kali scan amir cepat 2 minggu.. masa bersalin tu ikut EDD amir 36 minggu. tapi klu scan 38 minggu....

Adek :
EDD 12.12.2010 dan setiap kali scan adek lambat 1 minggu ...last scan aritu doc Noraini kate due sama dengan ur EDD 12.12.2010..... hari ini adek 33 minggu. 38 minggu jatuh pada 26 nov 2010. emmm daddy dah balik masa tu... relax laa..ehehehhe

memandangkan selasa lepas mama dtg keja driver dlm berkeadaan yg sangat tidak selesa
::MyVi SE hitam gerak sendiri :: , mmg mama tak nk driver dh.huhuhu.. so sape nk hantar mama keja masa daddy tak da ye??? angkat tangan!!!! heeheh
cuti...emmm cuti ada 5 hari je lagi.... pikir2...

emmm ape nk pesan kat daddy gie chaingmai ye??? lalalalalalalla nk sedapkan hati bwekk!!!

pic: dari pak cik Google ...
cantik2 plak awek kat sana..ohhhoho

1 comment:

Huda said...

hehe..xpela, mudah2 an adik amir kuar after daddy dia balik nnti :)doa saje bnyk2..amin

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::