Saturday, October 30, 2010
Home » ::Warehouse sale My Dear::

::Warehouse sale My Dear::

Salam...

Baru balik dari check up adik... nnt mama bt entry pasal adek.
ni nk citer pasal tajuk kat atas.... ada sesapa2 pegi? kasi skit info kali ni cam ne?
mama nak gie tapi daddy keja enrah laa tgk nnt2 cam ne..

Products Offered

High Chair

Bouncer

Stroller

Walker

Carseat

and more

Terms

Cash and Credit Cards

Time: 9am – 7pm

Location (Tel: 603 8060 0093/95)

34 Jalan Meranti Jaya 10

Meranti Jaya Industrial Park

47120 Puchong

Selangor Darul Ehsan Malaysia

info from:here





dulu gie pun ngn mas. mmg habis byk gak la... high chair dlm pic kat atas ni amir dah ada.,kereta push car n control n buai mainan.





klu gie kali ni nk tgk bouncer n get je...
jom laa daddy kita gie tgk2 dulu.hehehe....

sape nk tgk2 dulu barang dia leh gi website MY dear selalu nye ape ada dlm ni ada kat warehouse.
mama berkenan yg ni


Baby Bouncer 19021 RM 239.90
Rocking bouncer with vibrator, music, overhead toys and rocking stopper.
klu tinggal rm 100++ leh la beli.hehehe


selalu nye price dia ada laa diskaun 50 - 70 % berbaloi laa hehehe
barang dia mmg ok.ape2 leh gie blk kat dia nye warehouse.

Mas... ko gie tak???tak ajak aku pun...ohhohoho

3 comments:

Mask-roll said...

uik makcik syg....aku x g lh nie....
dia smp 7 kan.... kiter g dlm mgu dpn la...mgu nie aku full la jadual..aku pon nk cari2 gak emnan tuk si encem tu....n tgk la ape yg blh di grab...huhuhu

Mask-roll said...

lg 1...kalo aku g..sure la aku ajak ko syg.....

Faryza said...

alamak........ minta maaf...
mama dh gie smlm..daddy ajak tetiba masa tgh hari.huhuhuhu

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::