Monday, October 18, 2010
Home » » ::Nuffnang BE ::

::Nuffnang BE ::

salam...

Alhamdulilah.... Nuffnang aku dah ada BE (Buffer Earning)...hehehehe




Walaupun tak pernah lagi dapat cash out mcm blog org lain.. nape aku gembira sgt..:P
terima kasih pada kak anje ♥ KaU tErCiPtA uNtUkKu ♥ yang banyak share pasal nuffnang.. setelah beberapa hari belajar tutorial kat blog kak anje... minggu ni blog makcik dh ada BE...
yeahhhhaaaa!!!!!

Orang lain dh dpt banyak dh aku br dpt satu BE dh kecohkan.. biar laa sape nk kate ape... ada aku kesah....... emmm nnt nk tambah2 lagi dekat biodata tu mcm tak cukup lagi tu....

ok.. end....

2 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahnaih...tingkatkan usaha untuk dapat banyak BE...cayok2

Faryza said...

heheh... terima kasih...tgh duk baca tips blogwalking kat blog akak.tq

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::