Wednesday, October 13, 2010
Home » :: Baby Powder, Baby or ....::

:: Baby Powder, Baby or ....::

Salam...

Picture ni dah lama ambik masa gie jejalan kat perlis dulu. saje buka2 blk folder picture tu teringat pic tu.. agak menarik utk di kongsi..heheheeh
ok...




baby powder ni yang selalu kita jumpa kat Malaysia kan...





tapi dekat kayu hitam sempadan siam sana nuuu...
aku jumpa ni.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



hahhaha ejaan baby tu jadi babi ye kat sana.... ishkkk3...
bukan product tu ada babi
tp nama baby tu jd babi...
nasib baik kat bawah ada tulis
baby powder...

kekekekeke.....


itu je ...sekian..


lallalalalala

3 comments:

Huda said...

hehe..mmg kelakar :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kih kih kih...kelako betul la...

Faryza said...

heheeheh...
saya masa tgk botol bedak tu terkejut jap.. pastu gelak tak henti..wahahahha

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::